Rv 25-30 – viimeinen kolmannes jo menossa

Pitkästä aikaa taas blogin äärellä! Tällä hetkellä eletään siis raskausviikkoa 30+4. Käytännön asioita on saatu mukavasti etenemään.

Vaunuja käytiin yksi perjantai-iltapäivä katselemassa parissa liikkeessä. Meille tärkeitä ominaisuuksia ovat monipuolinen käyttö, sillä ollaan aika liikkuvaisia – niin lenkkeillessä koirien kanssa kuin kaupungillakin. Koiramme ovat melko isoja, joten vaunujen tukevuus oli yksi tärkeä tekijä. Koirat kulkevat myös paljon mukanamme, joten vaunujen ja koirien tulee mahtua myös autoon yhtäaikaisesti. Vaunut eivät siis voi olla kovin suuret kasattuna(kaan). Päädyimme perjantaisen kauppareissun ja viikonlopun ajan kestäneen lähes maanisen nettivertailun perusteella hankkimaan liikkeestä Kronanin City-vaunut. Kronan on ruotsalainen merkki, josta ei juuri nettikokemuksia löytynyt, mutta nämä koimme kuitenkin parhaimmaksi meidän tarpeisiin. Perjantaina tein käytetyistä Bugiksista tarjouksen, mutta se ei mennyt läpi, ja lähes samaan hintaan sai uudet vaunut liikkeestä… Varusteiksi hankittiin kaukalon adapterit.

Lisäksi auto vaihtui viikonloppuna isompaan. Uudessa autossa on myös isofix-valmius, joten nyt voidaan lähteä hankkimaan jalustaa sekä kaukaloa. Aikaisemmin ei viitsitty lähteä niitä ostamaan, vaan mielummin hankitaan suoraan tähän uuteen autoon, jotta nähdään oikea asennustapa. Pinnasänky on hankittu sekä kaikenlaista härpäkettä ja jonkin verran vaatettakin – kirpparilta tein ihan hyviä löytöjä ja äitiyspakkauksesta tuli tietenkin paljon kaikkea 🙂 Tänään luovutettu tulevalle isille myös isyyspakkaus, jonka sisältöä voisin vaikka omassa postauksessaan avata!

Vaivoja ei vieläkään ole juuri ollut, rintarangan kipu jatkuu ja kipeytyessään on entistä kipeämpi. Supistuksia olen ehkä muutaman tuntenut, aivan varma en kyllä asiasta ole, kivuttomia ovat siis olleet. Seuraava neuvolakäynti on noin viikon kuluttua. Neuvolalääkärissä kokoarvio täysiaikaiseksi masussa viihtyvästä kamusta tuli 3100-3400g. Täytyy kyllä myöntää, että synnytystä jo odotellaan – vaikka epäilys siitä selviytymiseen iski tänään kun karvanpoisto sokeroinnillakin teki niin kipeää. 😀

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *