Lahjakorttilahjoja

Sain synttärilahjaksi lahjakortin Rauman Sisustusideaan. Osasin oikeille ihmisille esittää vinkkiä hieman kiertokautta, että olisi kiva päästä käymään kyseisessä liikkeessä. Ja toiveenihan toteutui!

Päätin jo kauan sitten, että nuo kulhot haluan. Hopeinen teksti oli aika varma valinta, vaikka kyllä se kultainenkin kävi mielessä. Toisaalta tiedostan, että kultaiseen kyllästyn varmasti helpommin ja hopea on neutraalimpi valinta.

Lexingtonin käsipyyhkeitä meillä on jo ruskeat ja WC:n harmaan värityksen takia valitsin nyt harmaat. Mielestäni nuo pyyhkeet ovat hyvälaatuisia ja sopivan kokoisia, sekä kivoja siitä, että niiden ripustuslenkki on pyyhkeen lyhyellä sivulla ja tuo logo näkyy kivasti kun sen ripustaa vessan seinälle. Kovin oleellisia yksityiskohtia siis…!

Meidän keittiö yrittää muuntua talvea kohti mustaksi ja oikeastaan enää puuttuu verhot, koska vihdoin tiskirätti ja keittiöpyyhe ovat mieleisen näköiset, mieluista materiaalia ja ennen kaikkea oikean väriset! On ollut uskomattoman vaikea löytää mustaa tiskirättiä. Siis ihan kokonaan täysin mustaa ilman mitään kuvioita. Luin myös yhdestä blogista hyviä arvosteluita tästä kyseisestä rätistä. Se on ekologinen ja kestävä, koska kestää pesun koneessa ja on siis aina pesun jälkeen kuin uusi rätti. Myös kivaa keittiöpyyhettä on ollut vaikea löytää. Tykkään nimittäin nimenomaan frotee-kankaasta keittiöpyyhkeenä, en sellaisesta pellavakankaasta esimerkiksi. Mielestäni se on liian ohutta.

DSC_0003.JPG

DSC_0005.JPG

DSC_0006.JPG

DSC_0007.JPG

DSC_0008.JPG

DSC_0009.JPG

DSC_0010.JPG

DSC_0011.JPG

Kulhot pääsi heti aitiopaikalle olohuoneen vitriiniin. Rätti ja keittiöpyyhe odottelevat verhoja kaverikseen ja käsipyyhkeet edellisten käytössä olevien pesuvuoroa. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *