Luottotuotteet

Heipsan! Tässä esittelyssä kaksi luottotuotetta, jotka on olleet mulla käytössä jo pidemmän aikaa! Näistä en luovu, onhan näiden löytämiseen mennyt aikaa ja vaivaa. Olen sellainen ihminen, että kun löydän jotain hyvää tai toimivaa, pidän kynsin hampain kiinni siitä ja jos mahdollista hamstraan tavaraa/tuotetta. Kuvittelin esimerkiksi yhdessä vaiheessa, että erästä pyykkien huuhteluainetta valmistettiin vain joku pieni erä. Rakastuin yhteen tuoksuista niin, että mun oli pakko ostaa kolme pulloa varastoon! 😀 Aikaa tästä on ainakin puoli vuotta, ja edelleen kaupoissa myydään tätä huuhteluainetta.

IMG_20150722_103658.jpg

Mutta tosiaan, jokapäiväisessä käytössä mulla on tällähetkellä BODYSHOPIN Vineyard Peach -suihkugeeli ja Tea Tree -puhdistusvaahto. Suihkugeeli tuoksuu aivan taivaalliselle, ja tuntuu että välillä tekee mieli syödä sitä! 😀 Ei nyt onneksi oo sentään tullut maisteltua vielä! Puhdistusvaahto taas toisaalta tuoksuu aivan kamalalla suoraan sanoen, mutta on täydellinen juuri mun iholle. Käytön jälkeen iho jää mukavan raikkaaksi, mutta ei kiristä yhtään. Aiemmin tosiaan luulin, että mulla on rasvoittuva iho, mutta kosmetologini totesi, että mun iho on jopa kuiva! Onneksi tajusin sanoa sen ostaessani kasvojenpuhdistusvaahtoa, ja mulle osattiin suositella oikeaa.

Nämä kaksi on ollut käytössä siis pitkään ja aion ostaa heti lisää kun alkavat loppumaan. Pieni pelko suihkugeelin loppumisesta on olemassa,koska luulen että kyseessä on kausituote. Olen onneksi tuoksutellut sille hyvän kakkosvaihtoehdon, nimittäin vadelmantuoksuisen geelin! 

Bodyshop on ollut mulle luottopaikka jo pitkään. Aina kun suihkugeelit, saippuat, kasvojenpuhdistusvaahdot, vartalorasvat ja kasvorasvat ovat lopussa suuntaan Bodyshoppiin! Ketjun arvot ja työtavat ovat mulle tärkeitä, vaikka aina hinnat eivät opiskelijalle ihan sopisikaan.Koen kuitenkin, että mun on helpompi maksaa kasvovaahdosta vähän enemmäin kuin vastaavasta markettituotteesta kun tiedän, että eläimet tai ihmiset ei oo joutunut tuotetta valmistettaessa kärsimään! 🙂

Klikkaa itsesi verkkokauppaa tästä tai suunnista lähimpään myymälään! 🙂

Onko teillä luottokosmetiikkaa josta ette mistään hinnasta luopuisi? 🙂

 

Laura

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *