Makuuhuoneen sisustusta

Syksymmällä meidän makuuhuone koki muodonmuutoksen. Oikeastaan kaikki meni vaihtoon sänkyä ja pöytiä lukuunottamatta. Vaihdoin siis melkein kaikki koristetyynyt, hankin nuo suuremmat tyynyt lisäksi, lakanat ja päiväpeitto tuli uusittua sekä lamput vaihdettua. Myös ensimmäiset taulut tuli hommattua ja myöhemmin seinään saatiin myös tauluhylly, koska ei ollut kauhean tukeva ratkaisu vain laskea taulut tuon päädyn päälle… Myös uusi matto toi kaivattua uutta ja freesimpää ilmettä.

DSC_0023.JPG

Taulut ovat Deseniolta, matto, lakanat, koristetyynyt ja päälliset H&M:ltä sekä lamput ja tauluhylly Ikeasta.

DSC_0024.JPG

Mutta, aika pienellä budjetilla selvisin. Sain myös vanhasta päiväpeitosta ja lampuista kirpparilta rahaa. Olen aika usein sellainen, että jos jotakin asiaa tai esinettä on kaksin kappalein, kuten nyt päiväpeitto ja yölamput, ja tiedän etten käytä kuin toisia, myyn samantien vanhat pois nurkista. Erityisen ripeä myymään olen silloin kun olen johonkin asiaan tarpeeksi kyllästynyt, kuten nyt olin päiväpeittoon ja lamppuihin.

Pienillä muutoksilla saa ihmeitä aikaan, pelkillä tekstiileillä ja muutamalla taululla päästiin jo paljon freesimpään ilmeeseen. Harmiksi en tajunnut ottaa -ennen-kuvia…

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *