meidän kodin sisustusta

Moikka ja ihanaa perjantaita! Viikon paras päivä omasta mielestäni. Ajattelin näin perjantain kunniaksi julkaista meidän kotoa vähän kuvia. Sisustaminen on mulle yksi rakas (voisiko nyt sanoa että) harrastus. Ja aikalailla meillä sisustusjutuista päätän minä, mutta on miehelläkin sanavaltaa ja yllättävän hyvä maku! (siitä lisää hieman alempana) Nyt asiaan! 

DSC_0043.JPG

Meidän ainoa elävä kasvi… Hyvinkin pitkään sinnitellyt yksilö. 

DSC_0030.JPG

DSC_0002 (2).JPG

Salmiakkikuvioiset tyynynpäälliset on miehen valisemat ja ne tilattiin h&m:ltä… (Ja valitsemisella tarkoitan sitä, että minä reippaasti ilmoitin, että nyt tarvitaan tyynyt, mitäs pidät näistä… Ja no hän tykkäsi ja ostettiin ne…)

DSC_0005 (2).JPG

Ruutu-unikko on kova juttu edelleen ja vakkarituolilla on ja pysyy. Tuohon kuosiin en kyllästy varmaan ikinä!! (ruutu-unikosta erikseen postaus täällä)

DSC_0003 (2).JPG

DSC_0007.JPG

Koska muuten meillä olisi kovinkin harmaa ja valkoinen sisustus, niin kynttilät ja kukkanen tuovat hiukan piristystä. (yhden orkidean jo tapoin, niin muovinen on turvallinen valinta meille)

DSC_0016.JPG

Ja ehkä kivoin yksityiskohta meidän kodista löytyy keittiön seinältä! Miehen ihan itse valkkaama kello. Löydettiin se Ylläkseltä lomareissulta puoli vahingossa. Kun kerran tällainen sisustajatyyppi olen, niin sisustusliikeeseen piti myös päästä. Toinen puolisko jo huokaili, että eikö jo kiertely riittäisi ja siinä samassa hän huomasi tuon kellon ja tokaisi, että tuo on saatava. Ja siinä se nyt on!

DSC_0026.JPG

DSC_0033.JPG

Makkari on ehdottomasti mun lempparipaikka meidän kodissa! Sain joululahjaksi viime vuonna nuo Marimekon tyynynpäälliset ja ne ovat vaan niin täydelliset!

DSC_0027.JPG

DSC_0034.JPG

DSC_0035.JPG

 

Siinä oli hieman kuvia meiltä, mitäs tykkäätte? 🙂

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *