mustaa metallia sisustuksessa

Jotenkin tää syksy on sisustuksellisesti ollut todella vauhdikasta! Me muutettiin tähän kämppään jo toukokuun alun paikkeilla ja silloin sisustettiin vanhalta kämpältä tulleilla tavaroilla ja tekstiileillä. Sohvaa, pöytää ja muuta semmoista pakollista ostettiin, mutta se ”viimeinen silaus” jäi puuttumaan. Ja oikeestaan koko kesä meni siinä sivussa, ei mitään ihmeellistä tapahtunut kotona. Mutta huhheijaa, kun mulla oli viikon kesäloma. Johan sitä tuli hommattua kaikenlaista ja sisusteltua tätä kämppää jos jonkinmoisesti! Täytyy näitä postauksia kirjoitella useampi, muuten tästä tulis aivan liian pitkä!

Tässä postauksessa on ns. ”uutta ja vanhaa” mustaa metallista yksityiskohtaa, kuvien alla on tarkemmin mistä tavarat on hankittu. Sivupöytähässäkkä tuli ostettua jo alkukesästä, mutta vähän jäi sivummalle koko kesäksi. Oikeastaan nyt on vasta tullut ihasteltua miten ihanasti se meille sopii ja laitettua viltitkin nätisti tuonne sisälle. Kukkajalka tuli ostettua tässä lähiviikkoina, oisko ollu viime viikolla?

Kukkajalan tarina onkin sitten se perinteinen sisustustarina mulle. Koko kesän mietin tuota kohtaa meidän asunnossa, että kyllä se jotain vaatii. No, sitten tuo palmuvehka kasvoi niin hulluna kesän aikana, että siitä tuli ihan liian iso lipaston päälle ja se oli pakko siirtää pois ja tilaa oli vain tuossa. Ilman jalkaa se oli liian pieni tuohon, joten mietin, että kyllä se jonkun kukkajalan vaatii. Sain sitten päähäni vision siitä, millaisen kukkajalan haluan.  Ja eikös sitten samantien yhdellä Facebookin sisustussivulla tullut tuo kyseinen jalka vastaan ja sehän oli aivan pakko hakea samantien.

DSC_0019.JPG

DSC_0018.JPG

Musta metallikoripöytä puukannella, LAHJA JA SISUSTUS VANILLA KY, Laitila, 39,90€

DSC_0004.JPG

Musta metallinen kukkajalka, PLANTAGEN, 29,90€

Lisäksi musta metalli on kietonut meidät pikkusormensa ympäri myös kun on kyse valaisimesta… Olkkari on ollut vailla lamppuja koko kesän ja nyt kukkajalan ja koripöydän innoittamana ostettiin myös mustaa metallia oleva riippuva valaisin. Valaisimesta tulee postaus kunhan hänet saadaan ensin kattoon. Tilanne vaatii sähkömiestä! 🙂 Vain ja ainoastaan siksi, että minä vaadin. Manuhan ne tuonne kattoon kyllä saisi, mutta mun hermot ei kestä, eikä musta ois oikein apuakaan… 

Huomasin tuossa myös, että mun metallivillitys ei ulotu vain olkkariin, myös keittiöön on rantautunut yksi kori… Onkos muita, jotka ovat hurahtaneet erilaisiin metallisiin juttuihin sisustuksessa?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *