Mustat korot x 2

Tsau! 🙂

Tässä on viimeaikoina tullut shoppailtua kahdet kengät. Molemmista on jo vierinyt aikaa, eivätkä kummatkaan ole toistaiseksi vielä päässeet käyttöön. Nämä kahdet mustat korkokengät ovat kuin kahdesta eri maailmasta. Vaatekaapistani kuitenkin puuttui mustat avokkaat ja mustat nilkkurit. Molemmat tuli nyt sitten löydettyä ja ovat omilla tavoillaan basicista poikkeavia! 😉

DSC_0009.JPG

 

 

 

DSC_0006.JPG

DSC_0007.JPG

DSC_0008.JPG

Näitä nilkkureita etsin ikuisuuden jo loppukesästä. Nämä bongasin Raision Myllyn DinSkosta, enkä voinut olla ostamatta. Kalliit nämä olivat, mutta suuren rakkauden vuoksi sain kukkaron nyörit auki. Nämä odottavat talvipakkasia ja lumikelejä. Näillä kävellessä tulee muutama sentti pituutta lisää. Näiden kaveriksi ostin myös valkoisen yberpaksun toppatakin! Oi talvi, tulisit jo!;)

DSC_0001.JPG

DSC_0002.JPG

Nämä Even&Odd:in kaunokaiset tilasin aikanaan Zalandolta. Vaatekaappi huusi mustia remmiavokkaita *kröhöm*, kunnon, korolla! Todellisuudessa nämä on uskomattoman mukavat kävellä, eivätkä ole niin korkeat kuin miltä näyttävät. Todella mukavat jalkaan, johon osasyy on päkiän korokepohja. Tulis nyt vaan eteen niitä juhlia, joissa tällasia vois käyttää! 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *