Olohuoneen sisustusta

VIHTORINKATU.jpg

Olohuoneen sisustus on pysynyt pitkin talvea todella samanlaisena kuin mitä se oli syksylläkin! Joulu nyt ehkä oli kuusineen ja kultaisine yksityiskohtineen poikkeus. Ja miksikäs sitä hyviä elementtejä vaihtamaan jos niistä tykkää? Täytyy tosin kyllä myöntää, että tuo pikkukasvi on saanut vähän elämisen merkkejä tässä viime viikkoina joten saattaa olla, että hän poistuu keskuudestamme piakkoin…

Festivon kynttilänjalat ovat löytäneet uuden paikkansa olohuoneen isolta pöydältä ja uudet kynttilät ovat ostoslistalla kun menin polttamaan kaikki nuo kruunukynttilät joulun aikana. Festivot ovat siitä kummallinen kokonaisuus, että vanhempieni luona asuessani en voinut sietää noita rumiluksia ja nyt en luopuisi niistä lainkaan… Niin se mieli vaan muuttuu!

Katsotaan jos näin keväällä uskaltaisin pienen väripläjäyksen päästää valloilleen olkkarissa… Kovasti suurissa haaveissa pyörii esimerkiksi keltaiset marimekon lokkiverhot ja jotkut kivat tyynynpäälliset noiden hyvin palvelleiden mustien kaveriksi. Ja ehkä muutama kasvi lisää hehhee!?

Tänään oli niin keväinen sää eilisen lumituiskun jäljiltä, että tuli selailtua sisustusblogeja oikein urakalla. Ja sehän se onkin parasta lääkettä kauheaan sisustuskuumeeseen… vai onko?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *