Paluu kuvioihin

 

Tässä sitä taas ollaan! 🙂 Vuoden 2016 ensimmäinen postaus lähes puolen vuoden tauon jälkeen. Miksi pidin taukoa? Oikeastaan mulla ei juuri vaihtoehtoja ollut. Elämä mullistui täydellisestä unelmasta viikossa täydeksi kamppailuksi mielenterveyden ja talouden kanssa. Lyhyesti sanottuna, sen enempää taustoja tai tilanteita avaamatta, kohtasin siis elämässäni ensimmäisen eron vakituisesta parisuhteesta viiden vuoden jälkeen. 

Lyhyesti siis… pohjalla käytiin ja opeteltiin uudelleen elämään, mutta tässä ollaan ja suoraan sanottuna kiitollisena jopa jokaisesta lähes tappavan riipaisevasta hetkestä. Olen kasvanut viimeisen puolen vuoden aikana huimasti ja nyt koen, että oon vihdoin löytäny taas ilon ja halun bloggaamiseen. Bloggaaminen jäi kokonaan pois, koska en olisi löytänyt tänne sanottavaa. Ehkä eroaihetta vielä joskus käsittelen, mutta jo ihan toisen osapuolen suojelemiseksi jätän tän vain tähän tällä kertaa.

Eli tästä lähdetään liikkeelle taas uudelleen ja uudella tarmolla! 🙂 

Onko teille muille käynyt niin, että bloggaaminen on vain totaalisesti jäänyt sivuun jonkin elämäntilanteen tai tapahtuman vuoksi? Linkatkaa ihmeessä, jos teillä on vastaavia postauksia, muiden kokemuksia on mielenkiintoista lukea.

Vitsit millaisella innolla tätä lähtee taas tekemään, kun on vähän aikaa ollut postaamatta! Toivottavasti tulette lukemaan jatkossakin mun juttuja. Ainakin omasta mielestä kaikkea kivaa ja mielenkiintoista on luvassa, malttaako sitä lainkaan säästää kaikkia postauksia… tekisi mieli postata kaikki heti 🙂

Ihanaa kevättä!! 🙂

Snapchat-427480463458583519.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *