suosikkipaletit

Jeij! Huhtikuu!

Huhtikuu on mulle virallisesti kevään varmin merkki. Ja aika ihania kevätilmoja tässä on ollutkin. Ajattelin nyt esitellä teille kaksi lempparipalettia mun meikkikokoelmasta. Toinen on NYXin Highlight & Contour Pro Palette ja toinen The Balmin Nude Dude luomiväripaletti.

Nyxin palettia olen käyttänyt jo pidemmän aikaa ja todennut sen ihan hyväksi perus varjostus- ja korostuspaletiksi. Toisaalta muutamat sävyt jäävät käyttämättä, ehkä kesällä löydän enemmän käyttöä tummemmille väreille. Nude Dude taas on aika uusi tuttavuus, nyt noin kuukauden ollut käytössä. Ehkä hieman harjoittelua vielä kaipaan silmämeikkien tekoon, mutta tuo on oikein hyvä paletti siihen harjoitteluunkin. Sävyt ovat aika turvallisia ja neutraaleita, hyvin blendattavissa. Ehkä jopa joskus olen niin tyytyväinen lopputulokseen, että laitan meikistä kuvaa tännekin!

DSC_0056.JPG

DSC_0053.JPG

Käytän eniten ylärivistä aivan vasemmalla olevinta korostusväriä. Se toimii highlihterina oikein hyvin. Joskus sitä tulee käytettyä silmämeikissäkin silmän sisänurkkaan ja korostuksena kulmaluullekin.

Alarivistä käytän vaihtelevasti kaikkia muita paitsi aivan oikealla olevinta, se on hieman liian tumma. Sekottelen vähän fiiliksen mukaan noita kolmea, millaisen lopputuloksen sitten haluankin.

DSC_0054.JPG

DSC_0055.JPG

Loppujen lopuksi meikkaan aika vähän, aina silloin kun arkena viitsin ja jaksan ja sitten vähän enemmän juhliin. Olen haaveillut esimerkiksi Anastasian contour kitistä ja Balmin yhdestä korostuspuuterista, mutta olen päättänyt, että tällä meikkaamisella, saan luvan käyttää tuon Nyxin loppuun ensin, ennen kuin teen uusia hankintoja. Tämä on kyllä ollut ihan hyvä, tykkään paletista.

 

DSC_0050.JPG

DSC_0051.JPG

DSC_0052.JPG

Sitten on vuorossa The Balmin Nude Dude luomiväripaletti. Pitkän harkinnan jälkeen ostin tämän Cocopandan alesta ja se oli silloin noin puoleen hintaan. Päätin, että tässä on ne sävyt, jotka juuri nyt tarvitsen, enkä osta uusia paletteja ennen kuin olen päässyt tämän kanssa kunnolla eteenpäin ja varmemmaksi silmämeikin tekijäksi. Sävyt ovat ihania ja monipuoliset, vaikka ovatkin aika lähellä toisiaan. Lemppareiksi valikoituivat Funny ja Fit.

Sävyt ovat tosi pigmenttisiä, mutta olen huomannut myös, että pohjustus on silti tärkeä värien häivytyksen ja kauniin kerrostamisen takia. Olen tuijottanut youtubesta varmaan sata tuntia luomiväritutoriaaleja, mutta silti omissa taidoissa on vielä hiottavaa paljon! 🙂

Onko muilla käytössä samoja paletteja? Mitä olette tykänneet näistä? Saa linkata omia postauksia, olen todella kiinnostunut lukemaan! 🙂

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *