Takaisin blogin pariin!

Mulla on ollut blogi jo ainakin neljä vuotta. Aktiivisesti on tullut kirjoitettua parhaimmillaan varmaankin puoli vuotta. Innostus on lopahtanut useita kertoja, eikä jutun juurta ole löytynyt. Toisinaan postauksia on tullut kirjoitettua ihan muistiinkin asti, koska ajoittain aiheita on myös ollut vaikka muille jakaa.

Koulu on vienyt mun elämästä niin ison osan, että voin luokitella sen suurimmaksi syyksi blogin kirjoittamisen keskeyttämiselle. Koskaan ei kuitenkaan ole tullut sellasta oloa, että blogini pitäisi poistaa tai vihaisin kirjoittamista. Kirjoittaminen on mulle tärkeää ja vaivatonta silloin, kun koen sen tarpeelliseksi. Voisin siis todeta niin, että kirjoitan blogiani aina kun minulla on sellainen tarve. Ja nyt se tarve on taas herännyt.

Blogini on myös eräänlainen päiväkirja ja joka kerta palatessani blogini ääreen, lueskelen läpi vanhoja postauksiani ja aina vastaan tulee sellaisia asioita, jotka olin jo täysin unohtanut. Erityisesti näiden muistojen takia en edes halua blogiani poistaa, vaikka tapani ja tarpeeni kirjoittaa on nykyään hyvinkin erilainen kuin alkuaikoina.

 

Samanlainen suhde minulla on valokuvaamiseen. Välillä innostusta on jopa liikaakin ja toisinaan homma on hieman pakkopullaa tai ideat yksinkertaisesti loppuvat. Myös uuden jakson alkaminen elämässä herättää nämä molemmat rakkaat harrastukset henkiin. Tästä innostus siis taas alkaa ja saa nähdä miten pitkään aktiivisesti postailen. Lukijamäärä ei ole koskaan ollut minulle blogin kirjoittamisessa olennaista, koska koen, että teen blogiani itseäni varten. Tietysti haluan tekstini olevan sellaista, joka herättää ajatuksia myös lukijassa, mutta lukijamäärä ei ole minulle tärkeää.

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *