Parhaat lasten tossut

Parhaat lasten tossut jokapäiväiseen temmellykseen

Tossumme sopivat jokaiselle lapselle ja ovat ihanteelliset päiväkotitossut tai jumppatossut

☑️ Hengittävä materiaali on mukava jalassa ja kumipohjan ansiosta liukastumisriski pienenee. Vahva kumipohja myös suojaa jalkaa esim. teräviltä kiviltä. Loistavat tarhatossut.

☑️ Irroitettava pohjallinen pehmentää askellusta vilkkaissakin tilanteissa.

☑️ Laadukas materiaali kuivuu erittäin nopeasti ja on mukava jalassa. Tossumme ovat tästä syystä erittäin hyvät rantatossut tai uimatossut.

Tossumme ovat jopa oiva sukkien korvike kotitossuna.

Lue alta lisää miksi tossumme ovat ehkä markkinoiden parhaat lasten tossut!

 

Paras lasten tossu päivittäiseen käyttöön

Tossumme ovat erinomaiset päiväkotitossut tai tarhatossut, sillä niiden materiaalit on tarkoin valittu pienen lapsen jalkaan sopivaksi. Pohjan materiaali on liukastumista estävä hunajakenno teknologialla toteutettu kumipohja, jolla minimoidaan liukastumisen mahdollisuus myös märillä pinnoilla. Tossumme ovat hyvä vaihtoehto lapsille myös kotitossuiksi ja sukkien korvikkeiksi. Irrotettava pehmeä pohjallinen antaa pehmeän askelman vilkkaimmillekin lapsille. Tossumme ovat huippusuosittuja kerho- ja jumppaharrastuksissa!

Lapsen jalat kiittää

Päällinen on lapsen jalkaa mukailevaa kevyttä polymeerikuitua ja on äärimmäisen mukava ja hengittävä jalassa. Tossumme ovat oiva valinta myös rantatossuiksi, koska kumipohja antaa suojaa myös teräviltä pistoilta (esim. kivet ja lasinsirut). Tossuja voidaan pitää myös hyvin uinnin aikana, jolloin ne soveltuvat myöskin uimahallikäyttöön.

Tossujen hoito

Tossuja ei saa konepestä pesu- tai huuhteluaineella, kiehuvalla vedellä tai valkaisuaineella. Tossujen pesu on suositeltavaa vain miedoilla pesuaineilla käsin pesemällä. Älä säilytä tossuja märkänä pussissa. Suositellaan kuivatettavaksi varjoisassa ympäristössä. Ei rumpukuivausta.

Tossujen materiaali

Tossumme ovat korkealaatuisia kevytpolymeerikuidusta valmistettuja kumipohjatossuja. Polymeerikuitu kestää hyvin rasitusta, sekä hikoilua ja sopii näin ollen hyvin jokapaikan tossuiksi. Auringonvalo, lika ja kuumuus kuitenkin heikentävät kuitua ja elastaanituotteita olisikin pestävä korkeintaan 40 asteessa ja ilman huuhteluainetta. Uimahallissa käynnin jälkeen tossut pitäisi pestä huolellisesti, jotta siihen jääneet kloorijäämät eivät haurastuttaisi kangasta rikki.

Missä tossuja voidaan käyttää

– Turvalliset rantatossut

– Huippusuositut jumppatossut / kerhotossut

– Parhaat päiväkotitossut

– Loistavat arkitossut jokapäiväiseen käyttöön

– Liukumattomat uimatossut

– Jokapaikan tossut

– Sisätossut

– Soveltuu myöskin sukan korvikkeeksi kotitossuna

Lue lisää osoitteesta Pikkutossut.fi

perhe ostokset vanhemmuus lasten-tyyli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *