Sitruunaa, sitruunaa!
Alla mun kaksi parasta sitruunaruokahommelia.
En tiedä mikä sitruunassa viehättää, mutta just nyt viehättää tosi paljon. Sitruunapasta on niin pop! Ja sitruunakuivakakku on ikiaikojen lemppari, pitäiskin sitä leipoa seuraavaksi. Juuri taannoin vein kiitokseksi koiran hoidosta sitruunakeksejä, veivät aivan kielen mennessään. Tai siis oikeammin sitruunamuffit , miksi muffit (tai mitkä hiton muffit!), sitä en tiedä. Minusta ne oli kyllä ihan täytekeksejä. Ja kuinka hyviä!
Sitruunapasta päihittää avokadosisaruksensa mennen tullen! Kuvaa ei valmiista pastasta ole, oli niin karmia nälkä, jotta syödähän se täytyi eikä kuvata. Mutta sitruunan jämistä, timjamin oksista ja parmesaanin palasta sai lavastettua oikein oivan kuvan. Ohjeen mukaista valkoviiniä ei meidän taloudesta löydy koskaan, se ehditään aina juoda eikä tuhlata ruuanlaittoon. Jonkin sortin kanapihvi kylkeen ja on ihan kuin söisi paremmassakin paikassa. Ja on helppoa ja nopeaa. Suosittelen lämpimästi viikonlopun ateriaksi.
Nyt kaikki mahtavat sitruunaohjeet jakoon!