Hei, minä olen Pillu

Hei! Pillu täällä taas. Sori hiljaiselo. Ollut vähän kiire…erota.

 

Siihen oli vielä viikko, kun vierekkäiset sukunimet poistettaisiin ovesta. Oltiin sovittu, että hoidetaan tää vuokrasopimuksen irtisanomisaika reippaasti ja ystävällisesti. NO SITTEN PANET JOTAIN VITUN TEKORIPSIMUIJAA! KUOPIOSTA!!!

 

 

Viskon astioita lattiaan. Kahvikupit ei rikkoudu, ne vaan pomppii. Astiat loppuu kesken, olen edelleen vihainen. KUOPIOSTA??!! Menen kohti askartelukaappia ja näen ne: Rakkaat irtoglitterpulloni. Uitan sillä koko vaatekaappisi: jokaisen bokserin, jokaisen sukan, kaadan sitä jokaisen mustan snäpbäkin sisään, jokaiseen laukkuun ja kyllä, myös niihin niken huaracheihin. Ja sun päälle tietty. Molemmille olkapäille kasvaa pienet glittervuoret. Teen tästä rumasta tilanteesta taidetta, beibe! Se astioiden heittely ei ollut yhtään originelliä, myönnän, sori siitä.

 

 

Seuraavan viikon siivoan tyhjää kämppää. Se, joka joskus rakkaudella rakennettiin. Kengät päällä, koska sirpaleet. Hashtag. Varsinaisena muuttopäivänä pitää soittaa penisexä kantoapuun. Koska kolmen vuoden seurustelun aikana meni muovihelmistä tehty FRIENDS-käsikoru rikki, enkä koskaan saanut aikaseksi ostaa siihen uutta kuminauhaa. Pakettiautossa on meneillään mykkäkoulu, paitsi joka risteyksessä, kun takapenkillä muuttolaatikoissa olevat furbiet heräävät laulamaan. Vittu. Hashtag.

 

Että niin. Nyt alkaa erosta toipuminen ja itsensä löytyminen. Aloitetaanpa ihan perusasioista: Kuka minä olen?

https://youtu.be/yDpOegPYD_o 

kauneus meikki oma-elama hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *