5 x kevään upeimmat aurinkolasit

 

IBA2018_Kuvaaja_Jere_Viinikainen-9766_preview (1).jpegKuva: Jere Viinikainen

Toteutettu yhteistyössä Instrumentariumin kanssa. 

Sain Inspiration Blog Awardseissa mahdollisuuden päästä kokeilemaan kaikkia kevään ihania aurinkolasimalleja. Olen aina ollut todellinen aurinkolasinainen ja en voisi kuvitellakaan aurinkoista kesäpäivää ilman laseja nokallani. Siksipä voinkin sanoa, että innostus Instrumentariumin pisteellä oli aika käsinkosketeltava. 

Olen lähivuosina ryhtynyt yhä enemmän satsaamaan asusteisiin. Mielestäni kenkiin, laukkuihin, huiveihin, vöihin ja aurinkolaseihin kannattaa materiaalien ja laadun puolesta panostaa, sillä niitä tulee yleensä käytettyä paljon. Jos esimerkiksi vertaan, kuinka monta kertaa olen käyttänyt lempilaukkuani verrattuna johonkin kauniiseen bilemekkoon, niin kyllä laukku vie todellakin voiton. Sama pätee aurinkolaseihin. Suomessa voi maaliskuusta syyskuuhun hyvin käyttää aurinkolaseja, puhumattakaan rantalomista tai hiihtoreissuista. Klassiset aurinkolasimallit toimivat vuodesta toiseen ja suojaavat silmiä tehokkaasti vaaralliselta säteilyltä. 

IMG_5186_Fotor.jpg

Olen vuosien mittaan kerännyt ihan mukavan kokoelman Ray Baneja ja voin sanoa, että kaikki niistä ovat keikkuneet ahkerasti silmiäni suojaamassa ja pääsevät jatkamaan tuota luottohommaansa myös jatkossa. Mutta mikään ei tietenkään estä myöskään kurkkimasta vieraisiin aurinkolasipöytiin ja unelmoimasta uusista ystävistä.

 

Tässä top 5 suosikkimalliani kevään aurinkolasitrendeistä:

 

2016076_Fotor.png

1. Isot ja klassiset

Tämä ehkä ei ole niinkään trendi, mutta pitää pintansa joka vuosi. Itse olen jo pitkään haaveillut tuollaisista filmitähtimäisen suurista laseista mustina tai ruskeina kilpikonnakuvioisina. Testasin illan aikana ylimmän kuvan Guccin mallia, joka vei täysin sydämeni.

2016438_Fotor.png

2. Kissamaiset

Tänä keväänä näkyy paljon naisellisia 50-luvun kissalaseja. Ne näyttävät vuosikymmenten tauon jälkeen jälleen todella upeilta ja niiden kantajista välittyy itsevarma fiilis. Rohkea ja mielenkiintoinen valinta! 

2009251_Fotor-300.png

3. Sorbettilasit

Viime kesänäkin trendikkäät sorbettivärit pitävät pintansa, eikä ihme kun näitä karkkilaseja hiplailee. Vaaleanpunaista, hohtavaa… Näkisin niin itseni Ruisrockin rannalla tanssimassa nämä auringonpaahtamalla nenullani. 

2016884_Fotor.png

4. 70-luvun isot hippilasit

70-luku on jostain syystä omasta mielestäni aina ollut kaikista inspiroivin vuosikymmen muodin saralla. 70-luvun rento hippityyli, pitkät letitetyt hiukset, puukengät, haalariasut, isot aurinkolasit ja korut, miesten samettihousut ja parrat ovat aina puhutelleet minua. Ehkä tämä johtuu siitä, että omat vanhempani olivat nuoria 70-luvulla ja minusta on ollut aina ihana katsella valokuvia noilta iloisilta vuosilta. Suuret, pyöreät vintage-henkiset lasit veisivät minut juuri oikeaan rentoon hippikesätunnelmaan. 

2016196_Fotor.png

5. Läpikuultavat kehykset

Läpikuultavia kehyksiä näkee nyt myös paljon ja ne näyttävät usein ihanan keveiltä kasvoilla. Läpikuultavuuteen yhdistyy usein leikittelevä muotokieli ja värit.

Ah, vaikea valinta! Ehkä kallistun kuitenkin vaihtoehtoon numero 1. Tänä kesänä nähdään myös paljon futuristisia malleja, mutta ehkä tyylini on niihin vähän liian klassinen. Tai ken tietää, ehkä heinäkuussa painan menemään nopeissa laseissani kuin Daruden musavideolla. Niin se mieli trendien suhteen saattaa vaihdella. 

Mitkä on teidän lempparit?

 

Tuotekuvat: Instrumentarium

Kommentit (2)
  1. Sulle sopisi varmasti sellaiset pyöreät, vähän hippimäiset lasit ihanasti 🙂 Hauskaa viikonloppua beauty! xxx

  2. Vaikea päättää, kauniita kaikki! Pyöreä malli on ainakin sellanen mikä sopii omaan nassuun 🙂 Tästä tulikin mieleen että pitäisi hankkia uudet aurinkolasit, vanhat on jo aika huonossa jamassa. Kivaa viikonloppua sulle kaunis! xx

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *