Mieletön aamupalapaikka Tallinnassa: F-Hoone

Pilvi Daily

 

Oltiin Tallinnassa pari viikkoa sitten juhlistamassa kaverini kolmekymppisiä. Hän oli tsekannut meille valmiiksi muutaman ihanan ravintolan ja matkasta kehkeytyikin oikein gourmet-reissu! Otimme 7.30 laivan Tallinnaan ja pääsimme perille pelipaikoille jo kympin aikaan. Siitä ei muuta kuin vitosen taksi satamasta Telliskiveen ja aamupalalle. Kirjoittelin vuosi sitten Klaus Kohvikin brunssista, mutta tämä paikka päihitti sen ainakin miljöönsä puolesta. Ihana vanha tehdasmiljöö ja ruoka oli herkullista. Tilasin kaurapuuroa ja lohileivän ja kaverini ottivat smoothiebowlit, jotka ovat nuo vihreät kipposet kuvassa. 

Koska kyseessä oli synttärireissu, kruunasimme brunssin tietenkin mimosoilla. Aah, olin sanaton!

Virossa osataan mielestäni sisustaa ravintolat todella upeasti ja persoonallisesti. Suomessakin voitaisiin ottaa oppia värienkäytöstä, vanhojen kalusteiden hyödyntämisestä ja omanlaisen lookin luomisesta. Tuntuu usein, että ravintoloiden sisustukset Helsingissä on aika hajuttomia ja mauttomia ja niissä pelataan sisustuksen osalta aika varman päälle. Visuaalisesti F-Hoone oli jo ilman ruokiakin elämys! F-Hoonen lisäksi kävimme monessa muussakin kivassa paikassa, niistä lisää hiukan myöhemmin. 

F-Hoone, Telliskivi 60, Tallinn

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Tää on ehdottomasti munkin lempparikahviloita Tallinnassa! :)

PilviCloud
Pilvi Daily

Kiva kuulla :) Oli siis nappivalinta! 

Ihmeituhippi

Tallinnan asukkaana ehdottomasti rakastan F-hoonetta! Vaikka paikka on kokenut viimeisten muutaman vuoden aikana ison puoleisen turistirysähdyksen, ruoka on silti loistavaa ja hinta-laatu suhde ja palvelu ovat mielestäni yhä yksiä kaupungin parhaista :)

PilviCloud
Pilvi Daily

Hauska kuulla, että paikallisetkin suosivat sitä :) On paikkaa kyllä niin monella matkailusivustolla, lehdissä ja blogiessa hehkutettu, että en yhtään ihmettele että turisteja riittää. Hintalaatusuhde oli tosiaan loistava!

Kommentoi