Mieletön aamupalapaikka Tallinnassa: F-Hoone

 

IMG_4051_Fotor.jpg

Oltiin Tallinnassa pari viikkoa sitten juhlistamassa kaverini kolmekymppisiä. Hän oli tsekannut meille valmiiksi muutaman ihanan ravintolan ja matkasta kehkeytyikin oikein gourmet-reissu! Otimme 7.30 laivan Tallinnaan ja pääsimme perille pelipaikoille jo kympin aikaan. Siitä ei muuta kuin vitosen taksi satamasta Telliskiveen ja aamupalalle. Kirjoittelin vuosi sitten Klaus Kohvikin brunssista, mutta tämä paikka päihitti sen ainakin miljöönsä puolesta. Ihana vanha tehdasmiljöö ja ruoka oli herkullista. Tilasin kaurapuuroa ja lohileivän ja kaverini ottivat smoothiebowlit, jotka ovat nuo vihreät kipposet kuvassa. 

IMG_4031_Fotor.jpg

IMG_4038_Fotor.jpg

IMG_4041_Fotor.jpg

Koska kyseessä oli synttärireissu, kruunasimme brunssin tietenkin mimosoilla. Aah, olin sanaton!

IMG_4035_Fotor.jpg

Virossa osataan mielestäni sisustaa ravintolat todella upeasti ja persoonallisesti. Suomessakin voitaisiin ottaa oppia värienkäytöstä, vanhojen kalusteiden hyödyntämisestä ja omanlaisen lookin luomisesta. Tuntuu usein, että ravintoloiden sisustukset Helsingissä on aika hajuttomia ja mauttomia ja niissä pelataan sisustuksen osalta aika varman päälle. Visuaalisesti F-Hoone oli jo ilman ruokiakin elämys! F-Hoonen lisäksi kävimme monessa muussakin kivassa paikassa, niistä lisää hiukan myöhemmin. 

F-Hoone, Telliskivi 60, Tallinn

Kommentit (4)
  1. Tallinnan asukkaana ehdottomasti rakastan F-hoonetta! Vaikka paikka on kokenut viimeisten muutaman vuoden aikana ison puoleisen turistirysähdyksen, ruoka on silti loistavaa ja hinta-laatu suhde ja palvelu ovat mielestäni yhä yksiä kaupungin parhaista 🙂

    1. Hauska kuulla, että paikallisetkin suosivat sitä 🙂 On paikkaa kyllä niin monella matkailusivustolla, lehdissä ja blogiessa hehkutettu, että en yhtään ihmettele että turisteja riittää. Hintalaatusuhde oli tosiaan loistava!

  2. Tää on ehdottomasti munkin lempparikahviloita Tallinnassa! 🙂

    1. Kiva kuulla 🙂 Oli siis nappivalinta! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *