Olet viiden parhaan kaverisi keskiarvo

20170505_211238_Fotor.jpg

Olen jostain lukenut, että ihminen on kuin keskiarvo hänen viidestä parhaasta ystävästään.

Keskiarvolla ei tarkoiteta keskinkertaisuutta, vaan sitä että ihmiseen vaikuttaa valtavasti, kenen kanssa hän viettää aikaansa. Moni muistaa ehkä nuoruudesta aikoja, jolloin vääränlainen seura vaikutti negatiivisesti. Käytös, puhetyyli, pukeutuminen, asenne ja elintavat saattoivat muuttua nopeastikin uudessa ympäristössä. Seura tekee kaltaisekseen, sanotaan. Jokainen ystävä ja läheinen vaikuttaa sinuun, hyvässä ja pahassa. Siksi on tärkeää ympäröidä itsensä ihmisillä, jotka vaikuttavat myönteisesti.

 Kaveri, joka kannustaa mukaan liikkumaan, matkustelemaan tai harrastamaan vaikuttaa positiivisesti. Uudet lajit löytyvät usein jonkun toisen kannustamana. Jos joku ihminen lähipiirissäsi elää elämää, jota itse tavoittelet, älä kadehdi häntä. Ala hänen kaverikseen ja elämäntyyli voi tarttua.

Parhaimmillaan parhaimpien ystävien tai perheen kanssa vietetyn ajan jälkeen olen saanut uutta puhtia ja inspiraatiota omaankin elämään. Olen mielelläni keskiarvo sellaisista upeista ihmisistä!

Kommentit (2)
  1. ”Jos joku ihminen lähipiirissäsi elää elämää, jota itse tavoittelet, älä kadehdi häntä. Ala hänen kaverikseen ja elämäntyyli voi tarttua.”

    <3
    Rohkaisevaa, ja pitää muuten aivan varmasti paikkansa! Ikinä ei kannata kadehtia, vaan ihailla sitä mitä muut ovat saavuttaneet - koska ihan yhtä hyvin sinäkin pystyt saavuttamaan sen minkä muutkin.

    1. Juuri näin! Kadehtimisen sijaan pitäisi ennemminkin inspiroitua muiden saavutuksista 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *