Polka Dot - osa 2

Pilvi Daily

Tulen varmaankin muistamaan vuodet 2017-2018 pilkullisina, koska tässä on aika paljon tullut näitä pallomekkoja käytettyä... Upea Vilhelmiina ihanasti kommentoi edelliseen postaukseeni inspiroineeni häntäkin käyttämään pallomekkoja, joten oli pakko esitellä myös toinen omistamani ihanuus. Nimittäin tämä H&M:n midimittainen versio. Tätä en ole yhtä paljon ehtinyt käyttämään varsinkaan näillä kovilla pakkasilla, mutta heti pääsee käyttöön kun ilmat vähän lämpenevät ja hametta tai mekkoa voi edes harkita pitkien housujen sijaan. Plussaa myös taskuista, ne tuovat jotenkin rennomman lookin tähän!

Onpa muuten ollut ihan fantastinen ilma tänään! Tein ensivisiitin jäälle ja maisemat olivat henkeäsalpaavan kauniit. Auringossa kimalteleva jää, lumi ja silminkantamattomiin kirkasta valkoista maisemaa. Illalla ollaan menossa leffaan katsomaan The Post, jonka lupaillaan olevan tosi hyvä. Oletteko nähneet ja voitteko suositella?

Kommentit

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Ihana, kaunis sinä! <3

Oliko The Post hyvä, suositteletko? :)

PilviCloud
Pilvi Daily

Kiitos jälleen <3 Oli se ihan hyvä, mutta myöhäisessä näytöksessä olin ehkä vähän väsynyt keskittymään tarpeeksi. Alkoi väsyttää vähän liikaa :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.