Syksyisempään hiussävyyn

IMG_8696.jpgIMG_8618.jpg

Viime kampaajakäynnillä olin vakuuttunut, että haluan vaihtaa superblondista hiukan syksyisempään sävyyn. Toisessa kuvassa näkyy kokovärillä tehty todella vaalea väri ja ensimmäisessä uusi tyvestä tummennettu versio. Kuvasta ei ehkä näe valtavaa eroa, mutta itselleni muutos oli selkeä. Varsinkin hiukset ponnarilla huomaa eron selvästi, kun kontrastia ihoon tulee selvemmin ja sävyssä on tiettyä syvyyttä.

Onko teillä tapana siirtyä hiukan tummempiin sävyihin syksyä kohti? 

 

Kommentit (2)
  1. Kiitos!! Sulla on ihanat hiukset <3 Testaa sitä platinablondia, kun hankin sen keväällä oli muutos kyllä tosi selkeä ja ainakin sai vaihtelua. Uskoisin, että se voisi sopia sulle tosi hyvin 🙂  Ja saahan siihen aina vaikka just tummemman sävyn tai tummempia raitoja päälle jos tuntuu liian vaalealta. 

  2. Vau, ihanat ja freesit,! Sopii! <3 Mä kun leikkautin (taas) tän syyspolkan – love it – niin tekis vielä sävyttää tätä hieman. Mietin, että raidoituksella elävöittäen tummempaa kohti vai yksivärinen platinablondi (kampaaja ehdotti tätä)? Hmm, toisaalta tummempi kuin mitä nyt, mutta toisaalta platinablondi näyttäisi talvella aika superkivalle. Onpa vaikea valita 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *