4x toukokuun koukuttavimmat sarjasuositukset

Keväällä ollaan taas petrattu sarjojen kanssa, sillä välillä meillä on pitkiäkin kuivia kausia, jolloin ei tunnu löytyvän mitään seurattavaa. Ollaan selkeästi vaihdettu tarjontaa Netflixistä HBO:hon ja sinne on ilmestynyt viime aikoina paljon hyvää katsottavaa.

Chernobyl (HBO)

Minisarja Tsernobylin ydinvoimalaonnettomuudesta on niin kuumottavaa katsottavaa, että olin koukussa jo ensimmäisen jakson jälkeen. Painostava tunnelma ja vaarallisia säteilylukemia rätisevät mittarit panevat ahdistamaan, vaikka mitään konkreettista uhkaa ei näy missään. Neuvostoliiton aikainen käsittämätön toiminta ja viivyttely asian hoitamiseksi tekee tästä sarjasta tämän hetken jännittävimmän.Sarjaa katsoessa kämmenet hikoavat ja jatkuvasti pudistelee epäuskoisena päätään, että kaikki on tapahtunut oikeasti. Uusi jakso ilmestyy tiistaisin.

Escape at Dannemora (HBO)

Tämäkin sarja löytyy HBO:sta ja kuuluu tämän hetken suosikkeihin. Kahden vangin pako sinisilmäisen vankilassa työskentelevän naisen avustuksella on piinaavaa katsottavaa. Ensin sitä jännittää miesten pakoyritystä ja sitten sitä jo toivookin, että he jäisivät pian kiinni. Vankilassa työskentelevä, omaan parisuhteeseensa kyllästynyt Tilly on hyväuskoinen hölmö, joka etsii huomiota ja jännitystä elämäänsä ihastumalla David Sweat nimiseen vankiin. David vankilatoverinsa Richard Mattin kanssa keksivät käyttää häntä pakonsa toteuttamisessa kylmästi hyväksi. Tositapahtumiin perustuva sarja kannattaa ehdottomasti katsastaa.

Aikuiset (Tv2)

Yle Areenasta katsottavissa oleva suomalainen sarja on hulvaton kuvaus kahden Kalliossa asuvan nuoren aikuisen elämästä. Oona ja Arttu ovat sympaattisimmat hyvää mieltä tuottavat hahmot tv:ssä tällä hetkellä. Oonan sekoilut on/off-poikaystävänsä kanssa ja syvä inho Punavuoren kaupunginosaa kohtaan saavat väkisinkin hymyn huulille ja  Oonan isä Markku tuo myös oman huumoristisen mausteensa  sarjaan. Rentoa ja naurattavaa viihdettä.

Game of Thrones (HBO)

On uskomatonta, että maailmassa on R:n lisäksi ihmisiä, jotka eivät ole katsoneet GOTia. Tämän viimeisen kauden kohdalla maanantait olivat suorastaan pyhiä, jolloin katosin makkariin ja minua sai häiritä ainoastaan jos oli olemassa mahdollisuus, että talo syttyisi palamaan. Vatsalihaksia jännittäessä meni helposti 60-90min. Viimeinen kausi vaatii tosin aikaisempiin kausiin perehtymistä, jotta sarjassa olisi jotain tolkkua. En lähde kommentoimaan omaa mielipidettäni loppuratkaisusta jos jollakin on kausi vielä kesken. 🙂  Mutta suurempien kysymysten pariin. Onko olemassa elämää GOTin jälkeen?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *