Herkuttelijan parsa-pekonipasta
Heips!
Se on aina varma kevään merkki, kun ostoskärryihin eksyy vuoden ensimmäinen tankoparsapuntti. Tämä pasta on supernopea valmistaa ja ainekset ovat tuoreita ja herkullisia kaikessa yksinkertaisuudessaan. Mieheni teki tätä pastaa minulle seurustelumme alkuaikoina ja siitä asti se on pysynyt yhtenä suosikkiresepteistämme, jonka kanssa herkutellaan aina keväisin. Tankoparsan ja pekonin yhdistelmä on voittamaton.
- tagliatelle pastaa
- paketti pekonia
- puntti tankoparsaa
- 2,5 dl kermaa
- kourallinen babypinaattia
- sipuli
- 3 valkosipulin kynttä
- ripaus sitruunan mehua
- mustapippuria
- parmesaania
Laita pasta kiehumaan suolaiseen veteen ja lisää muutaman viimeisen minuutin aikana pilkotut parsat. Paista pekoni rapeaksi ja murusta se. Kuullota sipulit. Kun pasta on kypsää, valuta vesi pois ja lisää joukkoon pekoni, sipulit, pinaatti, sitruunamehu, kerma, pippuri ja juusto. Lisää annokseen vielä ripaus parmesaania ja nauti heti. ❤️