Kesän ensimmäinen aamu

Ah tämä olemisen sietämätön keveys! Päätin kirjoittaa pitkästä aikaa ihan liveajassa täältä takapihan terassilta. Aurinko paistaa ja lämpömittari näyttää varjossa +23 astetta. On siis virallisesti kesän eka aamu!

Kävin jo aikaisemmin tänään 9km mittaisella lenkillä, kun ei ollut vielä liian kuuma ja juoksu rullasi tosi hyvin ihan koko matkan. Teen lenkillä aina 5-6 nopeampaa settiä ja palauttelen niistä minuutin. Sen jälkeen rauhallinen juoksu muuttuu tosi kevyeksi ja sillä voisi jatkaa monta kilometriä. Tyytyväisenä suorituksesta tein itselleni superaamupalan ja raahasin kaikki kamppeet tänne takapihalle. Ja tänne jämähdin. Ihanaa lukea lehdet rauhassa ja olla vaan, kun päivään ei ole sovittuna vielä mitään kauppareissua kummempia suunnitelmia.

Ostin eilen itselleni viikonloppukimpun ja olen huomannut,että häiden jälkeen minua vetää puoleensa kaikki mahdollisimman vihreät ja yksinkertaiset kimput. Ihanaa kun tulee kesä ja voi viettää aikaa täällä terassilla. Papparainenkin raahasi itsensä seuraksi ja vetelee nyt päivätorkkuja tuossa vastapäisellä sohvalla.

Seuraavaksi kampean itseni ylös tästä, haen kuulokkeet ja Elena Ferranten äänikirjan mukaani ja lähden kuokkimaan kasvimaata ja voikukkia takapihalta. Yksi pakollinen kauppareissu täytyy tänään vielä suorittaa ja illemmalla ajateltiin grillailla mahtavan kesäpäivän kunniaksi.

Ihanaa viikonloppua!

p.s Tuo kuvissa vilahteleva jäätee on ihan superhyvää! Sitä löytyy Lidlistä. 🙂

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *