Miksi on niin mahtavaa olla nainen?

Ihanaa naistenpäivää!

Listasin naistepäivän kunniaksi asioita, mitä naiseudessa rakastan eniten ja miksi on niin parasta olla nainen. Jutut ovat ihan täysin satunnaisessa järjestyksessä ja listattu sitä mukaan, kun ne ovat pulpahtaneet mieleeni.

  • Naisella on mahdollisuus olla äiti. Aika mahtavaa, että naisen keho on tehty luomaan lisää elämää ja naiset saavat olla äitejä. (Tiedän, että näin ei valitettavasti ole kaikilla.)
  • Naisten välinen ystävyys. Voin omien ystävieni kanssa jutella mistä tahansa ja tiedän saavani heiltä tukea, kun sitä tarvitsen. Tulen aina niin hyvälle mielelle, kun kalenterissani on merkittynä päiviä, jolloin treffaan kavereita.
  • Naiset pitävät yhtä ja tukevat toisiaan. Minut otettiin heti muuttomme jälkeen mukaan naapuruston naisten ystäväryhmään, jossa jaetaan vinkkejä, haetaan lenkkiseuraa, kutsutaan illanistujaisiin ja jutellaan kuulumisia.
  • Siskojen välinen suhde. On mahtavaa, että minulla on oma sisko ja olemme mukana toistemme elämien joka mutkassa. Sisko on todennäköisesti ainoa ihminen maailmassa, joka tuntee minut paremmin kuin aviomieheni.
  • Naisten hömppä on ihan parasta. Siihen lukeutuvat kaikki hölmöt tv-sarjat, naistenlehdet, meikkaaminen, kauneuskikat, muotivillitykset ja sisustusyhteisöt. On kivaa innostua jostain päättömästä asiasta yhdessä muiden naisten kanssa.
  • Nainen pystyy mihin tahansa. Kun on tarpeeksi tahtoa, myös me naiset pystymme ihan mihin vaan. Maailma on täynnä upeita naisia, jotka ovat toteuttaneet unelmiaan. Voit itse valita juuri ne monet roolit itsellesi elämässä, joihin haluat tarttua tai olla tarttumatta. Jos kaipaat kirjallisuutta aiheesta, suosittelen lukemaan kirjat ”Naiset, joita ajattelen öisin” ja ”Iltasatuja kapinallisille tytöille.”
  • Vanhana voi olla mummo. Mummot ovat paljon sympaattisempia kuin vanhat papat. He ovat pehmeitä ja pullantuoksuisia ja täynnä eletyn elämän viisautta. Juuri eilen sain kaksi elämänohjetta vanhalta mummolta uimahallin pukuhuoneessa: ”Sano miehelle joka päivä, että hän on tärkeä ja rakas.” ja ” Älä ala ryypätä.”
  • Naiset näyttävät hyviltä. On ihanaa, kun on pitkät hiukset, omistaa kivoja vaatteita ja voi laittautua kauniiksi. Naisena oleminen on paljon kivampaa, kun voi hemmotella itseään kampaajalla tai lakata kynnet tai käyttää ihania hajuvesiä. Naisen elämä voi olla esteettistä ja kaunista, jos hän niin haluaa.

Toivottavasti sinun naistenpäiväsi tulee olemaan ihana olet sitten äiti, sisko, isoäiti, ystävä, työkaveri, naapuri tai tuntematon!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *