Parhaat burritot koko porukalle

Olen muutamia kertoja kokkaillut tällä reseptillä burritoja ja joka kerta ne häviävät sen siliän tien. Burritot maistuvat viikonloppuisin raikkaan salaatin kera ja voisin melkein vannoa, että nämä herkut paranevat jääkaapissa seuraavaksi päiväksi. Mikäli mitään säilöttävää on jäänyt jäljelle.

Parhaat burritot 16kpl

  • 800g naudan jauhelihaa
  • kaksi isoa tomaattia
  • valkoisia papuja
  • ruohosipulia
  • 80g tomaattipyrettä
  • 2rkl vehnäjauhoja
  • 2tl savupaprikaa
  • 3tl juustokuminaa
  • suolaa
  • 1tl chilijauhetta
  • 3dl vettä
  • juustoraastetta
  • 2pkt tortilloja
  • 1 prk ranskankermaa
  • 1prk tacokastiketta

Laita uuni lämpenemään 200c. Ruskista pannulla jauheliha, lisää joukkoon kuutioidut tomaatit ja silputtu ruohosipuli. Lisää suola, savupaprika, juustokumina ja chili. Sekoita hetki. Lisää valkoiset pavut ja vehnäjauho. Sekoittele. Lisää vesi ja tomaattipyre.

Täytä tortillat jauhelihakastikkeella ja rullaa ne kiinni. Ripottele päälle juustoraaste. Paista uunissa kunnes juusto on sulanut ja ottanut vähän väriä. Tee sillä välin salaatti.

Tarjoile heti tacokastikkeen, ranskankerman, salaatin ja avokadon kanssa. Nams!

koti ruoka-ja-juoma suosittelen