Pieni vilkaisu takaisin jouluun


Koska joulu tulee myös vuonna 2023 ja itseni tuntien alan kaivaa inspiraatiota omista vanhoista julkaisuistani viimeistään marraskuussa, päätin nopeasti naputtaa vielä muistiin tämän joulun sisustusjuttuja. Niihin on aina kiva palata, kun joulufiilis hiljalleen heräilee.

Yksi isoin muutos tänä jouluna oli se, että hyppäsimme vähän yllättäen kestokuusien kelkkaan. Olen aina ollut aitojen kuusien joukkueessa, mutta joka kerta se on myönnettävä, että ne eivät ole kovin pitkäikäisiä. Oli ihana nauttia tänä vuonna kuusen loisteesta pidempi aika. Oma kuulemme löytyi Rustasta. Tuoksuja ja tunnelmaa lisäsin pienillä maljakkokuusilla sekä ihanalla joulunodotusmännyllä. Joulukuuseen laitoin roikkumaan myös vauvan ensimmäisen koristeen, sillä päätin, että hankin hänelle jokaisena jouluna yhden. Sitten joskus hän saa ne halutessaan mukaansa, kun muuttaa pois kotoa. En malttanut odottaa enää ensi vuoteen vaan valitsin hänen puolestaan suloisen huopapingviinin.

Luonnonmateriaalien lisäksi koristeiksi päätyivät ihanat mailegin nisset, joita meillä on ollut jo useampi vuosi. Ostin myös vauvalle tänä jouluna oman Nissen ensi vuotta varten valmiiksi. Siitä tuli ihana ja lämmin olo, sillä olen odottanut yhteisiä jouluja oman lapsen kanssa kauan. Aion etsiä hänelle tulevaisuudessa vielä ihan oikean joulukalenterinissen.

Oli meidän vuoromme kestitä vieraita tänä jouluna, joten päätin panostaa kimppuihin ja kattaukseen. Ostin tarvittavat materiaalit kukkakaupasta ja taiteilin kimput itse. Ruokailutilassa eukalyptusten joukossa oli tummia amarylliksia ja olohuoneen kimpussa hempeän vaaleanpunaista. Rakastan tehdä erilaisia kattauksia ja nyt niitä pääsi suunnittelemaan kaksin kappalein, kun vieraita kävi ruokailemassa aattona ja joulupäivänä. Olipa ihana joulu ja ensi vuonna se on varmasti vielä tuplasti parempi pienen vauvan myötä.

koti sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *