Pieniä kivoja juttuja

Heippa!

Ajattelin aurinkoisen viikonlopun kunniaksi listata ylös asioita, jotka tekevät onnelliseksi just nyt, koska pari viime päivää olen ollut erityisen hyväntuulinen ja pirteä. Olen ihan mahdoton näiden kaikkien listojeni kanssa, mutta antaa mennä kun on mennäkseen! Toivottavasti muillakin on alkanut viikonloppu mukavasti. 🙂

  • Lisätunnit päivään. Kellojen siirtäminen ei vaikuttanutkaan minuun niin vahvasti, kuin pelkäsin ja aamuisin jaksan taas hölkötellä lenkin ennen töitä. Se on ihanaa ja tuntuu tehokkaalta startata työpäivä, kun urheilukellossa on jo puolet askeltavoitteesta saavutettu aamun aikana. Iltaisin työpäivän jälkeen ehtii vielä pihalle valoisaan aikaan. I like!
  • Keltaisen kevättakin metsästys. Didriksonin tummansininen parka on palvellut jo pari vuotta ja olen tykästynyt malliin niin, että toivon löytäväni sen jostain keltaisena.
  • Vadelmat. Tarvitseeko lisäselityksen? Lidlin vadelmat on parhaita ja niiden metsästyksestä pystyy tekemään oman taiteenlajinsa.
  • Pihahommat. Lämpenevät ilmat mahdollistavat pihahommien aloittamisen ja viikonloppuna olisi edessä ainakin pensasaidan siistiminen ja kukkasipulien istuttaminen.
  • Kukat. Nyt niitä voi ostaa taas uloskin ja terassille on varattu paikka perunanarsisseille sekä helmililjoille ja sisältä löytyy tulppaaneja, hortensia ja inkaliljoja, jotka alkoivat kukkia sopivasti viikonlopuksi.
  • Viikonlopun pitkät aamupalat. Kun saa lukea lehteä, taiteilla koko poppoolle herkkuaamiaisen ja hörppiä lämmintä kaakaota.
hyvinvointi ajattelin-tanaan hopsoa
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *