Piristystä ruokapöytään

Nopeat Diy-jutut ovat kivoja toteuttaa ja niillä saa mukavasti piristystä kotiin. Myönnän kuitenkin täysin, että olen kaiken tekemisen kanssa hirveä hätähousu ja aika suurpiirteinen luonne. Nämä keittiön pikkujutut oli helppo ja nopea toteuttaa ja sopivat siis myös tyypeille kenelle valmista pitää tulla saman tien. Ikean kattolamppu, Pentikin mustat kynttilänjalat ja lasinen maljakko saivat uuden värin pintaansa yhden aamupäivän aikana.

Häiden jälkeen kaapin perukoilla on pyörinyt pitkään  kalkkimaali-spray odottaen uutta käyttötarkoitustaan. Vapaapäivänä päätin laittaa hihat heilumaan ja maalata keittiön kattolampun mattaisen harmaaksi ja siitä innostuneena myös kynttilänjalat ja maljakko vaihtoivat väriä. Tuo Marabu Chalky chik-kalkkimaali on tosi helppo käyttää, kuivuu 10 minuutissa ja tarttuu sekä metalliin että lasiin. Koska olen niin liukas liikkeissäni, en tietenkään tajunnut ottaa lähtötilanteesta kuvaa, mutta erityisesti kattolamppu miellyttää mattaisena paljon enemmän kuin kiiltävän luonnonvalkoisena.

Suihkuttelin uudet maalit pintaan ulkona katoksessa ja kannoin jo puolen tunnin päästä tavarat takaisin sisään. Maali pysyy tosi hyvin, sillä maalasin häiden aikaan useamman kehyksen ja yhden yöpöydän lampun tällä samalla värillä. Väri on pysynyt täysin ennallaan jo koko vuoden. Minulla olisi vielä yksi isoäidin vanha tuoli vailla uutta maalia ja tällä kalkkimaalilla sekin olisi helppo päivittää tähän päivään. Omat sprayni ostin Turun Muovitukusta ja siellä oli tarjolla useita ihania värejä

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *