Terassi iltahämärässä

 

IMG_2334.JPG

IMG_2338.JPG

IMG_2335.JPG

Nyt kun ollan reippaasti jo elokuun puolella, niin ajattelin esitellä meidän terassin, joka on muuten ollut kesällä yksi kotimme suosituimmista paikoista. Siellä on syöty lomalla monenmonta aamupalaa, grillailtu kavereiden kanssa, hiippailtu iltaisin kynttilänvalossa ja löhötty varjossa keskipäivän paahteessa. Nyt kun kesä on osoittautunut helteiseksi ja vähäsateiseksi, katettu terassi on oikea pelastus. Sinne paistaa aurinko vasta myöhään illalla juuri ennen kuin se laskee puiden taakse.

IMG_2336.JPG

IMG_2347.JPG

Löysimme terassin polyrottinkisen kulmasohvan ja pöydän tori.fi:stä ja niiden kanssa kävi hyvä tuuri, sillä ne olivat lähes käyttämättömät. Halusimme kulmasohvan, jossa olisi niin korkea pöytä, että sitä voi käyttää ruokailemiseen ja muutamalla lisätuolilla, sen ympärille mahtuisi suurempikin ryhmä syömään. Testasimme pari viikkoa sitten, että terassillamme pystyy näiden kalusteiden kanssa ruokailemaan yhteensä 8 aikuista ja 3 lasta huoletta. Otimme tosin pienemmän pöydän ja muutaman lisätuolin käyttöön. Terassi on kuitenkin tästä syystä, tosi kiva, koska se on niin tilava. Nyt kun elokuu alkoi, koristelin meidän terassin kauan himoitsemillani hehkulampuilla, jotka löytyivät Clas ohlsonin alesta. Sain hyvän syyn ostaa niitä pari sarjaa kotiin, koska tarvitsemme niitä häissä aika paljon.

IMG_2332.JPG

IMG_2344.JPG

Terassille ovat luonnollisesti löytäneet tiensä  pikkuhiljaa myös pappan tekemät lyhdyt sekä vanhat kurkkupurkit. Lyhtyjä meiltä löytyy valkoisina, mustina (jotka majailevat terassilla) sekä puun värisinä. Isossa mustassa arkussa säilytän puutarhatavaroita sekä ruukkuja ja muuta pientä ulkona tarvittavaa sälää ja ne pysyvät arkussa hyvin katseilta piilossa. Meidän takapiha on aika tuulinen paikka, silloin kun tuulee peltojen yli. Sohvan kulma on suojaisia paikka myös tuulisella säällä. Terassilta on ihana katsoa sieltä avartuvaa maisemaa ja nyt elokuussa viljat huojuvat kauniin keltaisina. Parasta tässä kuussa ovat ehdottomasti pimenevät ja lämpimät illat.

IMG_2330.JPG

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *