Upea talvinen viikonloppu

Tänä viikonloppuna saatiin vihdoin upeat talviset kelit tänne eteläisempään Suomeen eikä hetkeäkään liian aikaisin, sillä vietetäänhän täällä jo joulukuun ensimmäistä. Aurinkoa, lunta ja pikkupakkasta on riittänyt molemmille vapaapäiville. Ja heti lumisateen myötä alkoi kovasti jouluttamaan!

Väkersin lauantaina elämäni ensimmäisen havukranssin (sitä viime joulun onnetonta yksilöä ei lasketa) ja ripustin sen ulko-oveen. Kranssissa on joukossa kuusta sekä mäntyä, että sain siihen kivan eläväisen pinnan. Pipareitakin ehdin leipoa ja koristella ennen, kuin nappasin kameran mukaan ja lähdin luontoon.

Rentouttavaa lähteä niin syvälle metsään, että hiljaisuus tuntuu painostavana huminana korvissa. Olisi niin tärkeää, että ihan jokainen saisi joskus lepuuttaa korviaan ja mieltä samankaltaisessa paikassa. Kirjoittelen kiireestä ja pysähtymisen taidosta vielä tuonnempana lisää, sillä se jos joku on tärkeää ja ansaitsee enemmän perehtymistä.

Mutta miten kaunis olikaan luonto tänä viikonloppuna! Upeita valoja ja lumikinoksia. Ja kaiken sen kauneuden keskellä vain minä ja kamera. Otin pari kuvaa myös kranssistani,sillä olin siitä varsin ylpeä. Nautin hiljaisesta metsästä itseasiassa niin paljon, että lähdin sunnuntaina sinne vielä uudestaan. Ja en olisi silloinkaan malttanut lähteä millään kotiin, mutta meillä oli kivoja suunnitelmia vielä samaksi illaksi.

Olen täällä maininnut ennenkin, että yritän suosia mahdollisimman paljon aineettomia lahjoja ja sunnuntaina siskon lapset ja L pääsivät Jojo-teatteriin katsomaan Viirun ja Pesosen joulupuuhia. Oli mainio esitys ja kaikki lapset tykkäsivät esityksestä ja valloittavista hahmoista. Ihanaa, että joulumieli on vallannut meillä jo jokaisen ja fiilistellään valoja, kalentereita,lunta ja herkkuja kaikki yhtä paljon.

Pahoin pelkään, että tämä lumi ei tullut vielä jäädäkseen, joten napsin paljon kauniita talvisia kuvia itselleni talteen, jotta saan käytettyä niitä blogissa ja voin ihailla niitä, jos sattuisi käymään niin, että harmaat kelit palaavat taas.

Ihanaa ensimmäistä adventtia! ❤️

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *