Viikonlopun puutarhaunelmia

Heipsan!

Kesäaika alkoi tänään, vaikka tänä aamuna lumisadetta verhojen raosta tiiraillessa ei tuntunutkaan ihan  siltä. Nyt on kuitenkin päästy jo melkein samoihin keväisiin maisemiin kuin ennen tuota parin tunnin mittaista takatalvea. Käytiin R:n kanssa eilen piha- ja puutarhamessuilla nuuskimassa uusia ideoita meidän pihalle. Jo messuille sisäänastuessa tuli ihanan kesäinen fiilis, kun linnut lauloivat ja ihmiset käyskentelivät halliin rakennetussa puutarhassa. Koivuissa oli jo lehdet ja tulppaanit sekä narsissit värittivät vihreää nurmea. Meitä kiinnosti erityisesti erilaiset kasvihuoneet ja istustuslaatikot sekä niiden sisältö.

Olen jo aikaisemminkin puhunut täällä kasvihuoneesta, jota olemme mittailleet takapihalle kasvimaan kaveriksi ja keskeneräisistä kukkaistutuksista. Niitä aion jatkaa heti kun säät sen sallivat. Tutkittiin myös vähän uusia pihakalusteita ja jätettiin korvan taakse ajatus riippuvasta korituolista sekä badenbadenista.

Tarttui messuilta jotain ihanaa mukaankin. Ostin ison kimpun inkaliljoja Flörin messupisteeltä, koska olen ymmärtänyt, että ne ovat leikkoinakin aika pitkäkestoisia ja niin kauniita. Yhdistin niitä aikaisemmin viikolla ostamieni tulppaanien kanssa ja sain ihanan keväisiä kimppuja kotiin. Lisäksi en vain pystynyt vastustamaan valkoisia hortensioita, joten kannoimme kotiin myös yhden sellaisen. Täytyy myöntää, että jos kukkaro olisi kestänyt kaiken himoitsemani, olisimme tarvinneet peräkärryn messuilta lähtiessä! 😊

Rentoa sunnuntaita!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *