Villasukkia ja viikonloppukimppuja

Perjantaita!

Päätin ihan hetken mielijohteesta tulla höpisemään tänne kuulumisia. Kävin pitkästä aikaa ostamassa viikonloppukimpun  Turun kivoimmasta kukkakaupasta Piia Jaalalta ja jatkojalostin sitä vielä vähän oman pihan maksaruohoilla ja vanhoilla eukalyptuksilla, jotka oli jo omasta takaa. Keskustassa on välillä vaikea löytää parkkipaikkaa siksi aikaa, että pääsisi juosten hakemaan kukkia, mutta aina joskus se vaiva kannattaa nähdä. Tällä kertaa minua kutsui eniten tuo ihana krysanteemi, jollaisia meillä oli paljon myös häiden koristelussa ja pitkän työviikon jälkeen päätin, että olen kukkani ansainnut. Osaa sitten olla ihania nuo sopivan huolettoman ja vihreät kimput!

Pääsin töistä sopivan ajoissa, jotta sain aloitettua kodin viikkosiivouksen. Viikonloppuna olisi tarkoitus ainakin lähteä luontoon nauttimaan ruskasta, pestä ikkunat, vaihtaa lakanat ja järjestellä työhuoneen kaappeja. Minulle on tullut ennen talvea joku mahdoton tarve tehdä jonkinlainen inventaario tästä huushollista ja haaveena olisikin olla tavaroiden sijainnista edes vähän kartalla. Jokainen huone pitäisi käydä läpi ja saada aikaan joku järkevä järjestys kaikkiin kaappeihin. Toivon mukaan saadaan kasa tavaraa kirppikselle vielä ennen joulua.

Ai niin, meillä on alkanut juosta ihan kauheasti hiiriä välikatolla! Nyt olisikin tarkoitus kokeilla hiirenkarkoitinta, joka pitää sellaista ääntä millä siimahännät saadaan pois vintiltä. Lintujen ruokinta on alkanut ja tänä syksynä myös harakat ovat keksineet lintulaudan antimet. Pitää keksiä joku systeemi siihen, etteivät ne hotki kaikkea ruokaa kerralla. Lisäksi meidän pihalla vaeltelee nyt kaksi fasaanikukkoa päivittäin ja jostain selittämättömästä syystä ne tunkevat itsensä mansikkalaatikoihin ja taimet ovat ihan lytyssä. Että semmoinen eläintarha! On kissalla ainakin vahdittavaa päivän aikana kun ollaan töissä, kun joka puolella tapahtuu koko ajan.

Mutta ennen kaikkia siivoushommia aion heittää tänä iltana jalat sohvalle,neuloa villasukkia eteenpäin ja katsoa telkkaria kissan kanssa. Ihanaa kun on kokonainen viikonloppu vielä edessäpäin eikä ole siivousta suurempia suunnitelmia tiedossa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *