Kuka ihmeen pisamaposki?

Moikka! Olen 16- vuotias nuori neitokainen täältä metsän keskeltä. Tavoitteenani on rehellisesti sanottuna saada muutakin tekemistä kuin jokapäiväinen Netflixin katselu, sekä kouluhommien tekeminen. Olen aina pitänyt itseni haastamisesta ja kirjoittamisesta joten pistetään nyt testiin jos tästä tulisi jotain! Rakastan kaikkea muotiin ja kauneudenhoitoon liittyvää. Aamun kohokohta on päästä laittautumaan, ja iltapäivällä kotiin tullessa mikään ei ole vapauttavampaa kuin pestä meikit ja laittaa lökärit jalkaan. Itse olen aina lukenut paljon blogeja ja testannut sekä lukenut erilaisista kauneusvinkeistä. Pidän myös uusien asioiden kokeilemisesta. 

 

Miksi päädyin perustamaan blogin? 

Olen aina lukenut paljon erilaisia blogeja. Erityisesti pidän tuotevinkkien ja esittelyjen lukemisesta. Ne vaikuttavat enemmän kuin osaan ajatellakkaan ostopäätöksiini. Yleensä ennen tuotteen x ostamista yritän etsiä siitä erilaisia kokemuksia ja blogipostauksia. Olisi siis kiva olla avuksi samanmielisille ihmisille jotka kaipaavat erilaisista tuotteista käyttökokemuksia. Olen myös huomannut, että todella moni bloginpitäjä on minua vanhempi, joten olisi varmasti myös kiva tuoda nuoremman ihmisen näkökulmia sekä mielipiteitä esille. Itseäni vloggaaminen ei oikein sytytä. Olen aina ollut hieman ujonpuoleinen enkä uskalla sanoa mielipiteitäni ääneen. Kirjoittaminen siis tuntuu turvalliselta ja hyvältä vaihtoehdolta.

Millaisen blogin haluan perustaa? 

Blogistani haluan rehellisen, sekä hyväntuulisen. Haluan testata erilaisia tuotteita ja kirjoittaa niistä kokemuksiani ja mielipiteitäni. Haluaisin myös tehdä erilaisia vinkkikoosteita joissa kerron esm. asian x hyödyistä sun muuta. Blogiani en halua ottaa liian tosissani, tästä tulee vain harrastus ja haluan että tätä on kiva kirjoittaa sekä toivon mukaan kiva myös lukea. 

 

 

Mitään muuta sanottaavaa en oikein keksi, joten kysymyksiä ja toiveita saa aina rohkeasti antaa ilmoille! Olen myös aina avoin kritiikille, haluan oppia ja kehittyä. 

Pisamanaama kiittää ja kuittaa <3

muoti trendit meikki oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *