Ensimmäinen päivä

Olen viettänyt monta loppuelämäni ekaa päivää. Tänään taas tuntui siltä! Tuntui kuin oisin herännyt eloon taas pitkästä aikaa! Aamulla oli mahdollista lähteä aikaisin metsään kävelylle ja päädyinkin oleskelemaan järvellä ja metsässä monta tuntia.

Valmistuin tänään uuteen ammattiin ja juhlistin sitä ihanuutta itsekseni aamusta ihan tähän hetkeen asti. Torstai on vaihtumassa jo kohta perjantai-yöksi. Pidän paljon oleskelusta itsekseni. Olen aina pitänyt, mutta olen käynyt monta prosessia kyseisestä asiasta, ensin rakastaen täysin omaa seuraani ja sitä rauhaa että saa täysin päättää mitä tekee ja minne menee, milloin ja miten! Sitten ymmärsin että osittain viihdyin niin hyvin yksikseni, koska en uskaltanut antautua olemaan autenttisesti minä muiden seurassa. Joten opettelin sen taidon, ja vuoden 2015 kevät, kesä ja syksy olikin elämässäni ainutlaatuista aikaa, jolloin viihdyin missä vain, kenen kanssa tahansa, miten ja milloin vain. Muistelen vieläkin hieman kummastellen omaa luontevaa oloani muiden ihmisten seurassa. Sellainen viihtyminen oli jotain minulle uutta.

Tietenkin olen aina viihtynyt tiettyjen ystävieni ja läheisteni kanssa, ja tullut toimeen lähestulkoon kaikkien kanssa, mutta silti aina aikaisemmin oma seura tai muutaman ystäväni seura oli aina se joka voitti. Ja vuoden 2015 kuukausien mittainen hyvä olo missä tahansa on jotain parhautta, jota haluan kokea uudelleenkin tässä elämässäni. 

Ja sitä tämä blogi varmaankin tulee käsittelemään. Haluan seurata omaa kehitystäni, omia ajatuksiani ja tekemisiäni. Tervetuloa mukaan!! <3

suhteet oma-elama mieli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *