Aloitetaan alusta / Back to the beginning

IMG_1254.JPG

teksti.jpg

 

I have to take you all the way to beginning, so here goes. The first post on my blog in tumblr was created on the 2nd of August, right after I had returned from Barcelona:

Going from short hair to a bob has its desperate moments when you are tempted to contact any hair dresser to cut everything away. Problem solved on my part with this unexpensive hair rat.

Looks good, vintage going postmodern.

Desperate times do not equal in desperate measures.

Kommentit (3)
 1. Mulla on sama projekti. Onneksi olen tehnyt tän niin monesti, että tiedän tämän(kin) ärsyttävän tukkavaiheen menevän ohi noin kuukaudessa. Sitten tulee taas seuraava ärsyttävä vaihe, mutta ainakin se on vähän eri ärsytys.

  1. Nyt olen jo selvillä vesillä, postailen tässä kiinni vanhoja tumblr-postauksiani elokuulta tänne Lilyyn. Eli voiton puolelle pääsin! Ongelma on aina sama, lyhyestä polkkaan menevä aika tuntuu ihan jumalattoman pitkältä – sitä leimaa mitä epäämääräisin olo.

   Nyt kun saavutin tämän mallin, niin taas alkaa kutkuttaa lyhyet mallit, joissa koen olevan enemmän tilaa leikittelylle ja oman tuulen mukaisiin tyyleihin päivästä toiseen. No, katson tätä nyt hetken aikaa, sillä leikittelen parhaillani väreillä mikä tuo vaihtelua peruspolkkaan.

   Jaksamisia Kati! Kehitä joku mieletön turbaani tai pin-up huivisysteemi, mikä vie ajatukset pois välivaiheen hiusten kasvatuksesta.    

   1. Turbaani on tukankasvattajan paras kaveri! Omani on mummomallia, superhieno(stunut).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *