Kuukauden ikainen

prkl-logo-hrt4-1.jpg

Suomi PRKL! Design on nyt kuukauden rapeassa iassa. Kauppa on ollut auki kuukauden paivat ja mina olen ollut kauppias kuukauden. !!! Jannaa !!!

Mutta niinhan se oli myos silloin kun Tytto K. oli kuukauden ikainen. Taisin muistaakseni olla sisatiloissa aikalailla tuon tyttareni ensimmaisen kuukauden, jotain random kauppareissua ja anoppilassa kayntia lukuunottamatta, meni sika sumussa se. Nyt olen ollut aikalailla kaupan kanssa naimisissa, vapaapaivinakin, tosin kavimme yhden yon reissulla mokilla. Joka ilta kayn lapi ekselit firman dropboksista ja mietin myyntia ja markkinointia. Toisinaan mieleni tekee iltaisin kavella liikkeelle pallistelemaan, kun en ihan viela usko etta se on oikeasti olemassa.

Vauvan hoitaminen vaati tuossa vaiheessa viela tosi paljon keskittymista, en ollut ihan sinut viela kaiken vauvaan liittyvan kanssa. Sama patee kauppaan, joudun keskittymaan tosissani etta muistan kaikki kaupaan liittyvat tyoaskareet, ainiin pitikos ne alvit maksaa nyt ja mites muuten niiden luottokorttitilitysten kanssa, onko ne jo tulleet? Muistinko sammuttaa valot ja kytkea halyttimen paalle?

Kuukauden ikainen vauva alkaa pikkuhiljaa ymmartaa etta ei olekaan enaa mahassa vaan ulkoilmassa. Kauppammekin alkaa vahitellen kehittaa omaa persoonaansa, se ei ole enaa osa meidan unelmiamme vaan totisinta totta. Ainakin lehtijuttujen perusteella.

Mutta mitas sitten? Pitaisi tilata kaikenlaista kivaa kauppaan seuraaviksi kuukausiksi, minka kokoisia vaatteita 3 kuukauden ikainen kauppa kayttaa ja mita se syo? Kuka sita kay katsomassa ja pitaako hankkia isompia vaippoja? Nahtavaksi jaa, nyt olisi netin ”tuore kauppias” -chatti tervetullutta vertaistukea 🙂 Jos vaan ei olis yhta vittumaista kitinaa kuin monissa aiti-chateissa 😉 

suhteet oma-elama tyo
Kommentit (1)
 1. Vierailija/P.
  9.7.2012, 12:16

  Vitsit miten ihana kaupunkisi on ja niin kivasti kirjoitat! Lukaisin blogisi läpi kertaheitolla kun sen täältä sattumalta bongasin. Virkistävää sisältöä!

  Samaistuin juttuihisi todella paljon, niin samaamieltä kaikesta paitsi tuosta britannian säätilasta, heh 🙂
  Paljon onnea omasta pikkuputiikistanne! Oma pieni jonkinlainen kauppa on pidempiaikainen puolitotinen unelmani ja on supermielenkiintoista seurata teidän yksityisyrittäjiksi ryhtymistänne. Kaikkea hyvää kaupallenne ja sinulle!
  P.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *