Paskaa, paskaa ja vielä kerran paskaa…

…niskaan aivan koko ajan. Oon niin kypsä mun tän hetkiseen parisuhteeseen. Viikossa ollaan vaihettu 5 lausetta ja nekin on ollut riitelyä. Miehen kaverilla olus viikonloppuna häät. Mutkin on kutsuttu, mutta taidan viettää viikonlopun mielummin yksin kotona. Voisin myös pakata kamat ja muuttaakin viikonlopun aikana. Jos vain olis auto. Asunto olis. Asunnon hommasin jo joulukuussa, kun meillä oli eräs riita joka loppupeleissä äityi aika pahaksi. Irti en ole sitä sanonut, koska mulla on ollut pakko olla tiedossa joku paikka minne mennä jos tilanne uusiutuu uudestaan, vaikka taloudellisesti ei olis ollut ollutkaan pitää kahta asuntoa. Nyt uskon lähiviikkoina sille olevan tarvetta. Ja olen tosissani.

Miehen suunnalta tulee pelkkää paskaa. Eilen vietin kotona 6päivän työputken jälkeen yhtä vapaa päivää ja mun olis kuulemma pitänyt olla töisdä tienaamassa. Just. Mä en kuulemma tee mitään siivousjuttuja ( lasketaanko ruuanlaitto, pyykkäys ja tiskikoneen täyttö ja tyhjennys kotitöiksi???) Koko ajan, kun se suun saa auki niin on pelkkää kiristystä, huutamista ja valitusta. Kaikki koskeminen on tönimistä ja läpsimistä.

Mä en jaksa tota enään. En yhtään. 

Kertokaa mulle viisaammat mitä mä teen? Muuttaisin heti jos mulla olis auto tai jos tietäisin yhenkin ihmisen kenelle soittaa et tulee mun kanssa pakkailemaan tavaroita ja veis ne mun omalle kämpälle. Huoh. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *