Loppu hassuttelu

Kyllä. Aika on loppumassa ja vajaan viikon päästä makaan jo vanhempieni sohvalla syömässä kilotolkulla lakua. Olen vielä vuokrakämpässäni, mutta täällä on vain epämääräisiä muovipussukoita, jotka odottavat pääsyään alakertaan uudelle omistajalleen. Huomenna menen Berliiniin ja parin päivän kaupunkihurvittelun jälkeen palaan hakemaan omaisuuteni täältä Poznanista.

13485.jpg

Tästä reissusta jäi käteen killeri rusketus ja 30 kiloa tavaraa, joita ei lähtiessä ollut mukana. En kyllä ymmärrä, mistä ne tavarat ovat ilmestyneet, sillä ”mitään en ole ostanut…..”. Joo ehkä pari tosi tarpeellista juttua ja vaateyhdistelmää. Hups.

 

Tästä reissusta EI jäänyt käteen ylimääräistä rahaa tai puolalaista miestä. Uskon sijoittaneeni jokaisen ylimääräisen zlotyni ruokaan, hiuksiin ja uusiin vaatteisiin. Nyt innostuin lisäksi laittamaan varpaisiini ihanat geelikynnet ja maanantaina otan vielä hyvin pakollisen kasvohoidon. En myöskään koe tulleeni turhamaiseksi.

max-2-broke-girls-woot-woot-gif.gif

Ja niistä puolalaisista miehistä vielä sen verran, että me nyt ei vielä tässä vaiheessa elämää vain olla match. He haluavat perustaa perhettä ja aloittaa vakaan elämän elämisen. Minä sen sijaan opiskelen vielä naama kiinni kirjassa pari vuotta ja aloitan elämäni nousukiitävänä uranaisena. Uravaikutteita olen hankkinut katsomalla elokuvaa The Wolf of Wall Street. 

04f94ebe6381fef4_wolf1.gif

 

Näissä tunnelmissa.. Mää tulen ny!

img_6909.jpg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *