Syksy ei ole koskaan ennen ollut näin tervetullut

 

 

arki.jpg

arki2.jpg

 

Elämä on iso nippu asioita. Tällä hetkellä minun elämääni kuuluu enemmän tai vähemmän haaveita, siis juurikin sellaisia, jotka eivät toteudu lähiaikoina mutta ovat takaraivossa jyskyttäessään oivia motivaattoreita arjen keskellä. Suurin haaveeni on unelmien työtehtävä, jossa saan hyödyntää koulutukseni kautta saamani pätevyyden ja toimia viestinnän ammattilaisena hyvässä firmassa. Ei tämän päivän tavoite, mutta antaa konkreettisen kiintopisteen uudelle yliopistolukuvuodelleni, joka starttaa ensi maanantaina lähes viiden kuukauden luentotauon jälkeen. 

Näin pitkän ja suloisen loman jälkeen voi toki olla hankala löytää opiskelurutiinia, mutta arjella on tapana löytää nopeasti uomansa. Täytyy vain laittaa prioriteetit uusiksi ja haaveilla ulkomaanmatkan sijaan HuK-tutkinnosta ja kiitettävistä arvosanoista. Aivan yhtä tärkeää, ellei jopa huomattavasti tärkeämpää, on osata ottaa myös irtiottoja arjesta. Hyvän opiskelumenestyksen ja tiedonnälän tyydyttämisen lisäksi haaveilen erityisistä tavoista ottaa omaa aikaa ja ladata akkuja uusien haasteiden ja edesottamusten varalle. 

Tällä hetkellä arjen lisäksi haaveilen pimenevistä syysilloista, vaahtokylvystä, kaakaosta kermavaahdon ja strösseleiden kera sekä  kietoutumisesta huovan sisään. Kun antaa aikaa itselle, on enemmän voimavaroja selviytyä myös niistä hetkistä, jolloin ylimääräinen aika on pelkkää hiusten halkomista ulkoisten vaatimusten ja muiden stressitekijöiden painaessa vastaan. 

 

hyvinvointi mieli opiskelu
Kommentit (1)
  1. Jäin pitkäksi toviksi katselemaan tuota ensimmäistä kuvaa. Se on vaan niin kaunis! <3

    Rauhallista syksyä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *