Happy Vappu!

Tänä vuonna vietettiin vappua kotona suurimmaksi osaksi neljän seinän sisällä. Käytiin toki koiran kanssa ulkona ja kaupassa. Valmistin meille kotitekoista perunasalaattia ja ostin siihen broileribratwursteja, jotka olivat yllättävän hyviä. Sen lisäksi kävin hakemassa meille munkkeja, jotka tänä vuonna tulivat Gateaulta ja Leipomo Väyryseltä. Molemmat munkit olivat herkullisia, mutta tällä kertaa pisteet kotiin vei Gateau! Pakko sanoa, että jäin kyllä vielä kuolaamaan Patisserie Teemu Auran suolakaramelli- ja valkosulkaa-passion versioiden perään, mutta ainakin tiedän mistä ensi vuonna haen meille munkit! 🙂

Ennen vappuherkkuja, tein kuitenkin päivän treenit. Aloin taas pitkästä aikaa tekemään Kayla Itsines:in BBG ohjelmaa, joka on tosi hyvä kotitreeneihin. Itselläni on käytössä pari vuotta sitten ostettu BBG1, joka on 12 viikon treeniohjelma. Aika pitkälle pääsee jos omistaa esimerkiksi kahvakuulan, jumppamaton ja jotain mitä käyttää käsipainoina. Käytin tuota ohjelmaa ennen häitämme ja mielestäni se toimi oikein hyvin minulle. Mietin, että seuraavaksi voisi melkeinpä ladata  Kaylan SWEAT aplikaation, jossa pystyisi kätevästi seuraamaan omia harjoituksia.

Normaalisti olen käynyt myös salilla, mutta vallitsevan tilanteen takia salini on ollut suljettuna jonkin aikaa ja mieluiten teen treenit tällä hetkellä joko kotona tai ulkona. Jokaisen treenin jälkeen tulee kyllä ihan huippufiilis ja siitä on aina kiva jatkaa päivää uudella energialla!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *