Tortoise shell.

Tortoise shell värjäys. Kilpparin kuoressa, eli värjätään hiuksen pintaan vapaankäden tekniikalla väriä elävöittäviä raitoja. Pehmeämpi lopputulos kuin folioraidoissa ja lopputulos on luonnollisempi. Meillä käy paljon asiakkaita, jotka haluavat helpon ja luonnollisen tukan. Lopputuloksen ylläpito on asiakkaalle erittäin helppo. Tyvialuetta tarvitsee vain raidoitella kahdesta kolmeen kertaa vuodessa ja sävytys olisi hyvä tehdä noin kahden kuukauden välein. Eikä missään vaiheessa jouduta katastrofi tilanteeseen. Iso peukku. 

Tällä kertaa viime värjäyksestä oli kulunut vuosi ulkomailla asumisen takia ja oma tyvi oli päässyt aika reippaasti valloilleen. Lisäksi latvakin kaipasi pientä freesausta. Toiveena oli kuitenkin iisi tukka, joten kilpparia kehiin! 

IMG_0753.jpg

IMG_0754.jpg

 

Lopputuloksessa näkyy ihanasti vapaankäden raitojen elävyys. IHANA! Tehtiin latvaan lisäksi muutamia kirkastus raitoja sekä laitettiin kiiltokäsittely, millä saatiin ihan mieletön kiilto ja puhtaampi sävy latvaan. 

IMG_0758.jpg

IMG_0759.jpg

PS. Tipsinä! Jätä joskus viimeiset sentit latvoista kihartamatta. Kiharoista tulee heti arkisemmat ja freesit. Näyttää ihan mielettömän hyvältä myös pitkässä polkassa. 

Kommentit (1)
  1. oi kuinka kauniit!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *