Kasvihuoneen talvi (tunnelmallista sisustusideaa!)

Hankittiin tänä kesänä kasvihuone ja ihan mukavaa satoakin saatiin tomaateista, paprikoista ja yrteistä. Tuossa jo jonkin aikaa sitten laitettiin kasvihuone talviteloille eli nakattiin puolikuolleet rehujen raadot kompostiin ja kasvihuoneeseen sitten jäi rojottamaan kasvusäkit ja pari kukkaruukkua. Aikani jaksoin sitä rumilusta katsella, mutta sitten napsahti päässä – kasvihuone kuitenkin sijaitsee melko keskeisellä paikalla meidän pihaa niin ei kestänyt hermo mokomaa.

Olin miettinyt jo aiemmin, että kasvihuoneen sisäpuolelle voi syksyn ja talven aikana viritellä kynttilälyhtyjä ja valosarjoja. Näin ne eivät jää lumen alle, eli kiinnostus poltella kynttilöitä jatkuis sitten pidemmälle kuin tammikuuhun (tähän asti olen siis laitellut lyhtyjä rappusille ja ekojen isompien lumisateiden jälkeen sinne ovat jemmaan jääneet 😀 ). Tänään sitten tartuttiin tuumasta toimeen ja tuuma karkas lapasesta…

Suunnitelma: ”Mie käyn äkkii kattoo Tokmannilla oisko siellä jotain kivaa ruukkuu ja jos ei oo nii ostan vaan pari callunaa”

Toteutus: Tulen Tokmannilta ulos mukanani yhdeksän callunaa. Plus kaksi erilaista valosarjaa ja jatkojohto. Ja sit piti vielä ajella mehtään hakemaan havuja ja pikkukuusi.

kasvihuone.jpg

kasvihuone2.jpg

kasvihuone3.jpg

kasvihuone6.jpg

Niiii ja sit piti totta kai vielä orjuuttaa mies kaveriksi toteuttamaan tätä mun pientä projektia, ensin ajamaan mut sinne metsään ja sit vielä könyymään pitkin talonnurkkia, että saatiin jatkojohto vedettyy nätisti talolta kasvihuoneelle. Jotain se tais mumista siinä, en mie kuunnellu. Nii ja pitihän sen viritellä toi valosarjakin. Ja kaataa kuusi.

Mut mun mielestä tässä tuli kyllä aika tosi hieno, eikä ollu ees iso vaiva?!

DSC_0603.JPG

kasvihuone4.jpg

DSC_0604.JPG

kasvihuone5.jpg

 

On se kiva, että sisustusvimma iskee edes johonkin kolkkaan. Kodin puolella sisätiloissa kun ei ainakaan toistaiseksi ole tämän kummempia tapahtunut syyssisustusrintamalla.

Illan hämärtyessä kasvihuoneen tunnelma vasta pääsikin oikeuksiinsa…tuonnehan voisi mennä vaikka retkelle! Ai että.

DSC_0591.png

 

 

Kommentit (4)
  1. Tossa keskellä ois just hyvä tila pötkötellä makuupussissa ja katsella noita valoja. Nii kerta.

    1. No nii ois. Ja termarillinen kaakaota mukaan!

      1. Kokeilitko? 😉

        1. Hih, olen tylsä ja joudun vastaamaan että en 😛

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *