Ibis Styles Paris CDG Airport

Lentokenttähotelleille ei kirjoiteta rakkauskirjeitä vaikka hyvä kenttähotelli on kultaakin kalliimpi. Jos kenttä on toimivan yhteyden päässä, hinta on kohtuullinen eikä hotelli ole täydellisen persoonaton, voi olla valintaansa tyytyväinen.

Usein valintani osuu ranskalaisen Accorin ketjuihin, joita ovat mm. Ibis, Novotel ja Mercure. Viime aikoina Accor on panostanut alemman keskitason Ibis Styles -ketjuun, joka on laajentunut moniin kiinnostaviin kohteisiin. Ibis Stylesin erottaa perusibiksesta hieman tyylikkäämpi (tai tekotyylikkäämpi) sisustus ja hitusen korkeampi hintataso. Kaikki kokeilemani ovat olleet siistejä ja toimivia.

Syyskuun ensimmäisen viikonlopun Pariisin reissulla yövyin aikaisen aamulennon vuoksi Charles de Gaulle -kentän Ibis Stylesissa, joka sijaitsee kätevästi Roissypolessa RER-junan ja CDGVAL-junan asemien naapurissa. Olin valintaani tyytyväinen: nukuin onnellisesti ja nautin herkullisen aamiaisen ennen lyhyttä CDGVAL-matkaa 2F-terminaaliin.

Pieni miinus tulee hinnasta (120 euroa), mutta CDG on kallis ja tämän paremmalla sijainnilla ei lentokenttähotelli voi olla.

yleiskuva.jpg

Pullovesi ja Haribo-namut odottelivat huoneessasanky.jpg

Jokaisella Ibis Stylesilla on oma sisustusteemansa. Tässä hotellissa se oli avaruus.kuuseina.jpg

telkkupoyta.jpg

suihku.jpg

kylppari.jpg

aamiainen.jpg

 

kulttuuri matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *