Arkisto 2013 lokakuu Blogi muuttaa!Suomalais-korealainen suppisfuusio (japchae suppilovahveroista)syyskuu Jotain muuta (korealainen retikkalisäke)Helppo kana-nuudelikeittoEpäesteettistä, mutta ah, niin ihanaa! (Tofua ja paistettua kimchiä)Hobak Buchim, korealaiset kesäkurpitsapihvitelokuu Korealainen kotiruoka nro 1. Doengjang jjigaeYhdet kerää mustikoita, toiset suppilovahveroita. Minä kerään simpukoita. (Jjamppong)Koirakeitto ja muut hellepäivän helpotukset (kylmä munakoisokeitto Gajinaengguk)Ne toiset paistetut perunatHaastetta kerrakseen!Potut pottuina (Gamja jorim)heinäkuu Korealainen BBQ suomalaisesta grillistäkesäkuu Raa’at ravut ja muut perinneherkutHelpotusta helteeseen (bibimnaengmyeong)Helppo kurkkusalaatti hedelmäisellä chilikastikkeellaFestariruokaaHyvä, parempi, dakdoritangtoukokuu Ruokaa, jossa on ituaKanasalaattia twistilläIisi BBQ-possu korealaisittain (Jeyook bokkum)Kurpitsapuuro (Hobaakjuk)huhtikuu Piknik-pallerot (osaek jumeokbap)Parsakaalia kahdella tavallaMandut ja mandukukMitä tehdä munakoisosta? (Gajinamul)Jokapojan herkku (kimchijjigae)Pinaattia! (sigeumchi namul)Aina ei voi onnistua…maaliskuu Erilaiset pääsiäismunat (Hunjeran)Ankkaa kurpitsassaMunahaukan herkku (Gyeranjjim)Rentoilusushi eli kimbapPäivällisvieraana korealaisessa kodissa (Chamchijeon)Varovainen aloitus: Tofu buchim