Ajaton Hermès

Viikonlopun asukuvassa näkyikin vähän tarkemmin suosikkikelloa, joten tässä hieman tarkemmin siitä. 
IMG_0235.JPG
Hermès’n Arceau on hauska malli, jonka olemme itseasiassa ostaneet puoliksi – kätevää. Molemmat ehtivät käyttää sitä juuri tarpeeksi. Ja usko tai älä, tämä on hankittu ihan Helsingistä, kun merkin kellot rantautuivat tänne. Kauan ennen kuin Hermès alkoi myös toimittamaan Suomeen nettikauppansa kautta.Päädyimme tässä vaaleanruskeaan rannekkeeseen, joka onkin patinoitunut jo hauskasti. Jossain vaiheessa voi miettiä, jos rannekkeen haluaisi vaihtaa johonkin toisen sävyiseen, vaikka harmaaseen.
Kello ilahduttaa kyllä edelleenkin aina, kun sen ottaa laatikosta käyttöön, ja tässä toistuu myös Hermès’n ajaton ja pelkistetty tyyli.
IMG_0241.JPG

IMG_0242.JPG
Valkoiset tikkaukset ovat kaunis yksityiskohta.

IMG_0243.JPG
Kellotaulussa on hauskasti vanhan ajan tyyliä.

IMG_0245.JPG
Ja PS. huomasin juuri, että Matches on aloittanut alen – go before it’s too late!

Here’s one of my treasures, Hermès Arceau watch. With its simple design, it’s one of my favorite one still after many years.

muoti paivan-tyyli trendit
Kommentit (24)
  1. No joo, älä kerro enempää 🙂 Katsoinkin, että ne alkoivat aika aikaisin. Yleensä ovat tainneet olla vasta juhannuksen jälkeen (Suomen ajanlaskussa). Sieltä tulee kyllä tehtyä mahtavia löytöjä, oih. Olemme yleensä olleet siellä juuri alekautta varten, mutta nyt välillä muualle. Ehdottomasti, toivottavasti sinne pääsisi taas pian!

  2. Kiitos, kiitos.
    Täällä Lontoossa alennusmyynnit ovat täydessä vauhdissa, Harrods aloitti viimeisten joukossa viikonloppuna. Tosin kävin jo pre-salesien aikaan kuorimassa parhaat päältä :))
    Kerro toki kun seuraavan kerran tulet Lontooseen 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *