Arjen ilahduttajat

Pistäydyin eilen tutustumassa keskustan Stockmannin Argos-halliin rakennettuun Design-tapahtumaan. Sinne on koottu 24 arjen sankaria -näyttely sekä yhteistyössä Artekin ja taiteilijoiden Grönlund & Nisusen toteuttama Stool 60 -näyttely/installaatio. Se lähtee myös kiertämään maailmaa juhlistaen 80-vuotta täyttävää Aallon klassikkojakkaraa. Onnea Alvar!
Arjen sankari -näyttelyyn on 24 muotoilijaa/muotoiluvaikuttajaa valinnut tuotteen, jonka muotoilu tuo iloa heidän arkeensa tai tekee siitä sujuvamman. Mukana muun muassa Bialetti-mokkapannu, Rukka-sadetakki, iPad sekä hakaneula. Suomalaisista kodeista löytyykin ihan arkikäytöstä monia muotoilun klassikoita kiitos juurikin Aallon, Fiskarsin tai Marimekon.Näyttelyn missio on hauska, se kehoittaa katsomaan arkista esinemaailmaa uusin silmin ja löytämään sieltä helmiä. Mikä olisi sinun poimintasi? Mikä tuote tekee arjestasi paremman tai ilahduttaa sitä? Ainakin näin aamuisin omaa arkeani helpottaa Moccamaster ja ilahduttaa Trienna-pöytä.
IMG_1008.JPG
IMG_1010.JPG

IMG_1016.JPG
Syuro-teepurkin ovat tyylikäs tuttavuus

IMG_1012.JPG
Sarpaneva on klassikko, mutta en ole aiemmin kuullut sitä verrattavan mikroon

IMG_1011.JPG
Joskus muotoilun innovaatiot löytyvät arkisistakin esineistä

IMG_1001.JPG
Stool 60 -näyttely koostuu 400 Aallon E60-jakkarasta

IMG_0998.JPG
Näyttelyn ajan Argos-hallissa on myös hauska nostalgia-kahvila

Samassa yhteydessä pääsi myös klikkailemaan uutta Stockan Style Guidea, jota pääsee kurkkaamaan myös tästä.

Kommentit (7)
  1. Hi, honey! I really liked your blog, you have great photos! Now, I am your faithful follower! I really hope that you enjoy my blog and you will be my follower!)))) Miss you, kiss!

  2. Joo, ihan hauska idea pysähtyä välillä tarkkailemaan ja etsimään hyvää muotoilua arjesta. Ja kyllähän sitä näköjään löytyy ihan itsestään selviltä tuntuvista asioista, kuten nuo hakaneulat muistuttavat.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *