Balmuir-arvonta ja etu

Yhteistyössä Balmuir

Miten olisi uusi arvonta uuden viikon myötä? Nyt arvottavana Balmuirin huonetuoksu. Hehkutin näitä jo joululahjavinkkinä, hauska tuliainen kukkien tai viinipullon sijasta vaikka kyläillessä. Itse pidän paljon tuosta pullon muodosta ja viidestä erilaisesta tuoksusta.

Minulla on samalla mahdollisuus tarjota ystävänpäivän kunniaksi ostoetu Balmuirin nettikauppaan. Kannattaa siis tarkistaa, tarvitseeko kashmirhuivien, pyyhkeiden, lakanoiden, kynttilöiden tai noiden huonetuoksujen osalta täydennystä, vaikka lahjavarastoon? Syötä etukoodi-kohtaan PRIVATE20 ja saat ostoksestasi -20% pois. Etu on voimassa 28.2.15 saakka. Ja ei, en saa ostoksista tai ohjauksesta palkkiota.

PC070602.jpg

Arvontaan osallistuvat kaikki sunnuntaihin 15.2.15 (hyvä päivä muuten kosia, ystävänpäivän jälkeen ja kiva numerosarja) klo 23:59 mennessä tulleet kommentit – kerro, mitä haluaisit sanoa ystävälle tai miten aiot häntä muistaa? Arvottavana kaksi huonetuoksua.

Kommentit (99)
  1. Ystävänpäivää vietimme yhdessä ystävän kanssa. Laitoimme hyvää ruokaa, teimme kasvohoitoja ja kilistimme päivän kunniaksi. Todella usein unohtuu sanoa ystävälle kuinka tärkeitä he ovatkaan. Haluaisin osata sanoa sen ääneen useammin, kuin vain muutamana päivänä vuodessa 🙂

  2. Puhelinsoitolla <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *