Carine Roitfeld Harper’s Bazaariin

Eilisen illan mielenkiintoisin uutinen muotirintamalta oli Carine Roitfeldin nimeäminen Harper’s Bazaarin kansainväliseksi muotijohtajaksi, näin kauniisti suomennettuna 🙂
Eli Carine periaatteessa luotsaa ja jakaa näkemystään kaikille 26:ssa maassa ilmestyville lehdille. On ollutkin mielenkiintoista seurata Carinen siirtoja sen jälkeen, kun hän jätti Ranskan Voguen päätoimittajan paikan. Aiempi uutinen Carinen luotsaamasta CK Fashion Book -muotijulkaisusta oli luonnollinen siirto, mutta tämä uusi nimitys tuli yllätyksenä.

Olen tästä kyllä iloinen, sillä varsinkin jenkki-Harper’s Bazaar on mielestäni huomattavasti parempi ja tasokkaampi, kuin vaikkapa kilpasisko Vogue. Hauska nähdä, miten Carinen visio tulee näkymään, sillä uutisessa lupailtiin, että myös hänen kokoamiaan editorial-kuvausten sarjoja nähdään lehdissä.

Hauskaa on muuten myös se, että bongasin tämän uutisen ensimmäisenä Instagramin kautta. Pintaa-blogin kehut saivat minutkin vihdoin ja viimein kirjautumaan palveluun eilen, lähinnä mielenkiinnosta ja muiden jakojen näkemiseksi. Ja tsadam, heti sieltäkin löytyi kiinnostavia uutisia, vaikka olen ollut vähän skeptinen Instagramin tarpeellisuuteen.

carine1.jpg
Kuva/Style.com

Kommentit (4)
  1. 🙂 Jenkki-Vogue on kyllä aika yksipuolinen, harmi.
    Kuulostaa hyvältä viikonloppuaamulta!

  2. Siis niiiiin samaa mieltä HB:n ja jenkki-Voguen eroista, jälkimmäinen ei kolahda ei sitten millään! Brittiversio puolestaan on suorastaan älykäs julkaisu, parhaimmat sunnuntaiaamut on tullut vietettyä sen ja kahviämpärin äärellä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *