Costume, Suomen lehtimarkkinoiden uusi tulokas

Costume_Suomi.jpg

Kuulin aamulla mielenkiintoisia uutisia Suomen lehtimarkkinoilta!
Bonnier Publications, joka vastaa Olivian, Divaanin ja Evitan kustantamisesta, tuo markkinoille syksyllä uuden lehden.
Kyseessä on kansainvälinen Costume-lehti, joka on suosittu muotilehti Norjassa ja Tanskassa. Lehden kohderyhmää ovat 18–29-vuotiaat nuoret fashionistat, joille muoti on elämäntapa, shoppailu harrastus ja blogimaailma toinen koti (pieni pisto sydämessä).                             Lehti tulee keskittymään puhtaasti muotiin ja kosmetiikkaan. Pois jäävät muissa vastaavissa lehdissä seikkailevat ruoka-, sisustus- ja kulttuuriosiot.
Blogimaailmaa kiinnostaa varmasti myös mukana tekemisessä olevat ’Sanansaattajat’, joukossa tuttuja bloggareita mm. Thing for Blingin Teemu. Myös lukijat pääsevät osallistumaan lehden sisällön tekemiseen Oma Olivia -tyyppisesti. Lehti tulee kuulemma näkymään myös blogimaailmassa, mobiilissa sekä party-henkisissä tapahtumissa.  
Lehteä ryhtyy päätoimittamaan tähän asti Olivian muotitoimittajana toiminut visionääri Sanna Sierilä. Tekijäjoukossa on mukana myös mm. Lilyn puolelta tuttu Jenna Kämärinen. Ensimmäisen numeron saamme käsiimme 22.8.
Mitä tuumaatte?
Tässä makupaloja Suomen Costume-lehdestä:

DSC01474.jpg
DSC01469.jpg
DSC01470.jpg

Kommentit (8)
  1. Niin, onhan se kiva kun tulee uutta luettavaa vanhojen tuttujen rinnalle. Tervetuloa, sinullakin oli kivoja postauksia ja hienoja kuvia! Kivaa viikonloppua!

  2. Upeeta, että Suomeen saadaan uusia lehtiä, vaikka itse taida kyllä enemmän sisustuslehtiä kuluttaa. Täällä ilmottautuu uusi lukija, kiva blogi sinulla! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *