Erinomainen elokuva

large_1421858017.jpg

Kävimme katsomassa Kaiken teoria -elokuvan, joka olikin kärjessä kevään katsottavien elokuvien listalla. Se oli ehkä vielä parempi kuin odotin – pesi ainakin mennen tullen 50 Shades of Grey -elokuvan. Toinen on Oscar-kategoriassa, toinen Raspberry.
Elokuva perustuu Jane Hawkingin kirjaan ja kertoo hänen sekä Stephen Hawkingin tarinan. Elokuva on kyllä parasta mahdollista katsottavaa! Se on samalla draama ja romanttinen elokuva, joka sivistää, itkettää, naurattaa ja jättää ennen kaikkea hyvän mielen. Ja tuo pohjautuu vielä tositarina, hatunnoston paikka Janelle ja Stephenille.
Pidin etenkin huumorista ja optimismista, joka säilyy läpi elokuvan – kaikista vastoinkäymisistä huolimatta. En jaksa yhtään katsoa sarjoja tai elokuvia, joiden käsikirjoituksissa mässäillään pahuudellaan ja pitkitetään väkisin väännettyjä juonikäänteitä.
Lavastus, puvustus ja tietenkin Eddie Redmaynen ja Felicity Jonesin roolisuoritukset ovat upeat. Jos ehdit katsomaan vain yhden elokuvan, niin valitse tämä!

Näyttökuva 2015-02-20 kohteessa 18.54.48.png
Näyttökuva 2015-02-20 kohteessa 18.26.07.png

Näyttökuva 2015-02-20 kohteessa 18.54.33.png
Näyttökuva 2015-02-20 kohteessa 18.53.39.png

Kuvat/Finnkino.fi

Elokuva on viiden Oscarin ehdokas ja saa varmasti ainakin jonkin pystin. Olisiko peräti paras miespääosan? Veikkaan myös, että alkuviikosta Instagram ja blogit taitavat olla aika täynnä Oscar-kuvia ja -tunnelmia 🙂

Bongasin samalla Into The Woods -elokuvan trailerin, joka on kyllä ehkä pakko käydä katsomassa. Siihen on koottu Grimmin veljesten satuja, kuten Punahilkka, Jaakko ja pavunvarsi sekä Tuhkimo. Mukana uniikeilla roolisuorituksilla muun muassa Johnny Depp ja Meryl Streep ja molemmat näyttävät olevan elementissään! 

Kommentit (6)
 1. Lanttuleikkuri
  22.2.2015, 11:48

  joulureissuna tuli istuttua lentokoneessa tarpeeksi ja katsoin todella, todella monta leffaa. Syksyllä pidin leffapäivän, kun oli lippuja menossa vanhaksi. Ensiksi vadelmavenepakolainen ja vajaa tunnin päästä mielensäpahoittaja.
  Reissun jälkeen tuli fiilis ei leffoihin pitkään aikaan, mutta pomo antoi 2 lippua joululahjaksi ja tässä olisi 2 hyvää leffaa mitkä vois käydä kummatkin katsomassa.

  Mä täällä mietin kovasti uusien verhojen ostamista ja ajattelen kun en pääse ainakaan vielä takaisin Punavuoreen, jos ottais Punavuorta verhoihin. Sopii täydellisesti syksyllä eskarissa aloittavan huoneeseen, enemmän kuin autoverhot by marimekko. Vähän liian lässyt ovat kuulemma jo.

  1. Mikko – Private Blend
   22.2.2015, 16:07

   Niin lennoilla tulee aistittua monta leffaa yleensä, mutta onhan se katsominen vähän sellaista puolinaista…. No hyvän spurtin olet ottanut – pieni tauko on tosiaan sallittu. 

   Bo Boo, Katsuji Wakisaka! 🙂 Se on kyllä hieno printti ja inside-juttu kotona. 
   No kyllähän pieni päivitys kuuluu asiaan, kun ollaan jo niin isoja. Ja sitten tulee reppua ja vaikka mitä tarviketta seuraavaksi.

    

 2. Mietinkin, että tämä elokuva voisi olla hyvä! Kiitos arviosta, nyt täytyy ainakin mennä katsomaan! 🙂 Ja toi Into The Woods vaikuttaa myös lupaavalta.

  1. Mikko – Private Blend
   22.2.2015, 16:00

   Se on, suosittelen kyllä. Kävin juuri katsomassa myös The Imitation Game -elokuvan ja sekin oli ok, mutta ei niin hyvä kuin tuo Kaiken teoria. Into The Woods suoritukset näyttävät kyllä lupaavilta, vaikka tuo musikaali-genre ei aina itseeni niin iske.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *